076 8890466

Blog

Welke zadelkruk past bij u?

23 jul. 2018 13:10:02

Wanneer u een zadelkruk gaat bestellen is het verstandig om rekening te houden met een aantal punten. Welk model zadelstoel bij u past hangt af van uw lichaamslengte en gewicht. De voorkeur voor staand zitten of zitten speelt ook een rol bij de keuze. Wij geven een aantal tips bij het maken van de juiste beslissing.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Redactie

Het nieuwe werken, wat is dat eigenlijk? Als je aan het nieuwe werken denkt, dan denk je waarschijnlijk aan werken 2.0, slimmer werken en flexibel werken. Het nieuwe werken wordt steeds populairder en steeds meer bedrijven werken 2.0. Maar wat houdt het nieuwe werken precies in en wat zijn de voor- en nadelen van het nieuwe werken? Dat gaan we in dit artikel bespreken.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door redactie

Na een periode van solliciteren, is het nu eindelijk zover: de eerste werkdag bij je nieuwe werkgever. Nieuw werk, nieuwe collega’s. Spannend! Je brandt van nieuwsgierigheid, bent vol verwachting en hebt er zin in. Maar tegelijkertijd ben je waarschijnlijk nerveus. Hoe bereid je je voor op die eerste dag en wat zijn de do's en don’ts?

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Redactie

Heb je een kantoorbaan en werk je veel achter een beeldscherm, dan heb je kans op vermoeide ogen, droge ogen, een branderig gevoel of een wazig zicht. Soms met hoofdpijn tot gevolg. Vermoeide ogen hebben een negatieve invloed op je gevoel van welbevinden en verminderen de kwaliteit van je werk. Hoe ontstaan vermoeide ogen, hoe voorkom je klachten en hoe zorg je weer voor een frisse blik, zodat je optimaal kan werken?

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Redactie

Bewegen op kantoor

3 okt. 2017 13:45:54

Wanneer u een kantoorbaan heeft is de kans groot dat u veel zit. Er zijn een aantal oplossingen om toch in beweging te blijven terwijl u werkt. Het variëren van houdingen is ook erg belangrijk om rugklachten te verminderen. Zitten is namelijk de slechtste houding voor uw rug. Wanneer u zit, staat er meer druk op uw wervels dan wanneer u staat of ligt. Als u niet recht op uw stoel zit, ligt de druk op de wervelkolom nog hoger. Een goede zithouding is cruciaal, vooral als u al rugklachten ondervindt.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Redactie

Muziek op de werkvloer

27 sep. 2017 15:37:42

Iedereen houdt van muziek en muziek maak ons gelukkig, maar is muziek op de werkvloer
bevorderlijk voor de productiviteit of leidt het teveel af? Laten we voorop stellen dat werken met
muziek een persoonlijke voorkeur is, maar wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat werken met
muziek de creativiteit stimuleert.

 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Redactie

Heb je te maken met een negatieve werksfeer? Dan is het zaak om er gauw wat aan te doen, voordat de sfeer nog meer verslechterd. Een negatieve werksfeer is niet alleen vervelend voor collega’s onderling, ook zal de directie er onder lijden. Dit komt omdat werknemers minder goed presteren en minder productief zijn bij een negatieve werksfeer. Met onze volgende tips kun je de sfeer op de werkvloer weer bevorderen.

 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Redactie

Bureaustoelen Interstuhl

23 mei 2017 11:45:49

interstuhl

Interstuhl is hét innovatieve, duurzame A-merk bureaustoelen. Alle activiteiten van Interstuhl hebben tot doel mensen te inspireren. Dit is samengevat in ‘Enjoy seating performance’ en gebaseerd op haar drie kernwaarden ‘efficiency’, ‘esthetiek’ en ‘engineering’.

  • Efficiency
  • Esthetiek
  • Engineering
Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Redactie

Bureaustoelen zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Best lastig om dan de juiste stoel te kiezen. Natuurlijk kies je een stoel die binnen je budget en bij je smaak past. Maar waar moet je nog meer op letten? Wij geven je vijf tips zodat je de juiste bureaustoel kiest.

actie

  1. Lengte en gewicht
  2. Gebruiksuren per dag
  3. Design en uitstraling
  4. Ondergrond: hard of zacht?
  5. ARBO-keurmerk
Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Redactie

Bureaustoelen Beta

10 mei 2017 09:20:04

Waarom ook jij blij wordt van Beta-kantoorstoelen!

bureaustoelen-beta

Nieuw in het assortiment van Kantoormeubelencenter.nl zijn de kantoorstoelen van Bèta. Een no-nonsense merk van Hollandse bodem met kwaliteitsstoelen tegen scherpe prijzen. We geven je vijf redenen waarom wij kozen voor Bèta. Zeker weten dat ook jij blij wordt van deze fijne bureaustoelen?

1. Duurzaam en groen
2. Dutch design
3. Ruime keuze
4. Korte levertijden en snelle service
5. Ergonomische bureaustoelen

 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Redactie