076 8890466

Blog

Bureaustoelen Interstuhl

23 mei 2017 11:45:49

interstuhl

Interstuhl is hét innovatieve, duurzame A-merk bureaustoelen. Alle activiteiten van Interstuhl hebben tot doel mensen te inspireren. Dit is samengevat in ‘Enjoy seating performance’ en gebaseerd op haar drie kernwaarden ‘efficiency’, ‘esthetiek’ en ‘engineering’.

  • Efficiency
  • Esthetiek
  • Engineering

 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Redactie

Bureaustoelen zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Best lastig om dan de juiste stoel te kiezen. Natuurlijk kies je een stoel die binnen je budget en bij je smaak past. Maar waar moet je nog meer op letten? Wij geven je vijf tips zodat je de juiste bureaustoel kiest.

actie

  1. Lengte en gewicht
  2. Gebruiksuren per dag
  3. Design en uitstraling
  4. Ondergrond: hard of zacht?
  5. ARBO-keurmerk
Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Redactie

Bureaustoelen Beta

10 mei 2017 09:20:04

Waarom ook jij blij wordt van Beta-kantoorstoelen!

bureaustoelen-beta

Nieuw in het assortiment van Kantoormeubelencenter.nl zijn de kantoorstoelen van Bèta. Een no-nonsense merk van Hollandse bodem met kwaliteitsstoelen tegen scherpe prijzen. We geven je vijf redenen waarom wij kozen voor Bèta. Zeker weten dat ook jij blij wordt van deze fijne bureaustoelen?

1. Duurzaam en groen
2. Dutch design
3. Ruime keuze
4. Korte levertijden en snelle service
5. Ergonomische bureaustoelen

 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Redactie

fiets-werkplek

Je ziet misschien wel eens van die Fitness producten voorbijkomen op bijvoorbeeld TellSell onder het motto: Blijf fit achter je werkplek! Op de multifunctionele kantoorwerkplek 'Oxydesk' werk je tijdens je werk meteen aan al je spieren in je lichaam!! Waarschijnlijk is het toch beter om je work-out en je werk een beetje gescheiden te houden. Zit je tenminste ook niet zo voor paal op je werk. Bovendien is een juiste werkhouding enorm belangrijk, zeker als je voor je baan lange tijd achter je pc moet zitten.

 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Ralph Reimering

kantoormeubelen-online-kopen

Een verandering in de manier van kopen door klanten!

Ondanks de economische tegenwind maken digitale winkels en web-showrooms voor consumenten of buisness to buisness een enorme groei door.

Daar waar de traditionele kantoorinrichter met een kantoormeubelen showroom op de hoek of industrieterrein en een arsenaal aan adviseurs in maatpak en leaseauto's terrein verliezen vervult de online aanbieder een steeds belangrijkere rol.

 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Redactie

NPR bureaustoelen

3 apr. 2015 13:00:00

bureaustoel-nprBureaustoelencenter.nl levert de beste en voordeligste NPR bureaustoelen van Nederland. De bureaustoel 2408 van Prosedia Interstuhl is nu te koop in onze webshop vanaf 245,-.

De NPR bureaustoel is voorzien van: - Synchroontechniek - Verstelbare rugleuning - Gewichtsregeling - Zitdiepte verstelling - Verstelbare armleggers met softpad - Gepolijste of zwarte voetenkruis.

De bureaustoel 2408 NPR is leverbaar in 6 stofkleuren, uit voorraad leverbaar in de kleur zwart.

 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Ralph Reimering

Bureaustoelen, ga rechtop zitten!

24 mrt. 2015 10:15:00

bureaustoelenAls je achter een bureau werkt, is het belangrijk dat je een goede zithouding aanneemt. Een goede zithouding is essentieel voor je gezondheid. Dat voorkomt nek- rug- en schouderklachten.

Je bureaustoel op de juiste manier instellen helpt daarbij. Natuurlijk is een goede instelling van je bureaustoel niet het enige dat belangrijk is, maar het is een goed begin als je rsi en andere klachten wilt voorkomen.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Ralph Reimering

Schuifdeurkasten met flair

22 mrt. 2015 08:30:00

schuifdeurkast

Natuurlijk kies je voor kantoormeubelen van de beste kwaliteit wanneer je jouw kantoor inricht. Ook kies je voor kantoormeubilair dat uitstraling heeft en dat past bij je bedrijf.
Kantoorkasten maken een belangrijk deel uit van de kantoorinrichting, omdat ze onmisbaar zijn voor het opbergen van informatie en documentatie.

Schuifdeurkasten zijn ideaal op kantoor. Bij het openen schuift de deur in de kast, waardoor je ruimte kunt besparen.

Daarnaast zijn schuifdeurkasten een stijlvol opbergmeubel, waarin ordners, dossiers en ander materiaal kunnen worden opgeborgen. Daarnaast lenen de kasten zich uitstekend om een grote kantoorruimte in te delen. Je kunt zowel de uniforme stijl van het kantoor benadrukken en de schuifdeurkast als strategisch geplaatst meubel inzetten om werkplekken af te bakenen.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Ralph Reimering

kantoormeubelen-normenDe Nederlandse norm NEN 2449 die de ergonomische criteria voor een kantoortafels - kantoormeubelen omschrijft is eind 2011 komen te vervallen! Daarvoor is de Europese norm NEN-EN 527-1 voor in de plaats gekomen.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Ralph Reimering

monitorarmVoor ING bank Nederland NV heeft ons bedrijf recentelijk 400 monitorarmen geleverd voor alle ING servicecenters en postkantoren.

.beeldschermarm

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Ralph Reimering