Hoge kwaliteit met een prima service

Over Kantoormeubelencenter.nl

Kantoormeubelencenter.nl is een groothandel in kantoormeubelen, projectmeubelen en accessoires en maakt deel uit van Dyvinci BV. Het is ons doel om grote en kleine bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen een assortiment te tonen met een optimale verhouding tussen prijs, kwaliteit en service. We horen graag van u of we daarin zijn geslaagd!

Innovatief ondernemerschap, solide automatisering en productspecialisatie staan aan de basis van het succes. De webwinkels beschikken over het meest actuele en complete aanbod. Elk item is voorzien van uitgebreide productinformatie en een online bestelmogelijkheid. Naast de websites kunnen bezoekers gebruik maken van de gespecialiseerde klantenservice voor het inwinnen van informatie. Klanten kunnen daarnaast terecht bij de showrooms en afhaalcentra.

Bij de samenstelling van ons assortiment en onze dienstverlening spelen de volgende aspecten een belangrijke rol:

Goed bereikbaar voor deskundig advies
U kunt onze klantenservice op werkdagen bellen tussen 09:00 en 18:00 uur. In de webshop een bestelling plaatsen kan 24/7 en u ontvangt dan direct een orderbevestiging per e-mail. Stuurt u ons een e-mail dan nemen wij binnen 12 uur contact met u op.

Groot assortiment, scherpe prijzen
Als webwinkel kunnen we u een groot assortiment laten zien, zonder dat we hiervoor zelf een grote – dure! - showroom hoeven in te richten. Hierdoor kunnen we onze prijzen laag houden en slaagt u altijd voordelig.

Korte levertijden
Kantoormeubelshop.nl koopt in bij leveranciers, importeurs en fabrikanten die grote voorraden aanhouden, waardoor we snel kunnen leveren in Nederland én België. Voor veel van kantoormeubelen geldt echter dat deze op bestelling worden geproduceerd in Italië en dus een levertijd van enkele weken hebben. Heeft u vragen over een bepaald product, vraag de klantenservice dan om een voorraadcheck of levertijd.

Gratis transport, professionele montage
Orders vanaf € 250,- worden gratis afgeleverd in Nederland en België, onder deze grens vragen we een kleine transportbijdrage. Onze professionele montageteams verzorgen de montage van uw bestelling graag bij u op locatie tegen 6% van de ordergrootte met een minimum van € 75,-

Meerdere showrooms in Nederland
Kantoormeubelencenter.nl maakt gebruik van de showrooms van onze leveranciers in ’s-Hertogenbosch en Zoeterwoude. Wilt u hier vrijblijvend iets bezichtigen, maak dan een afspraak via de klantenservice of via het contactformulier.