Scheidingswanden voor kantoor

Scheidingswanden dempen geluid en garanderen privacy!

Met het plaatsen van een scheidingswanden op kantoor verbetert u op een effectieve manier uw werkruimte. Scheidingswanden dempen geluid en zorgen ervoor dat u prettiger en rustiger werkt. Ook zijn ze ideaal voor het onderverdelen van een ruimte en voor het creëren van meer privacy. Zowel de akoestische scheidingswanden als de kantoorschermen zijn in vele uitvoeringen en kleuren leverbaar. De scheidingswanden koopt u rechtstreeks in de webshop. Neem voor het bestellen van scheidingswanden contact op met de Klantenservice van Kantoormeubelencenter via 076 8890466. Samen nemen we uw wensen en bestelling door.

Voordelen bestellen van kantoor scheidingswanden

  • Ruim assortiment scheidingswanden, kantoorschermen en ruimteverdelers
  • Keuze uit verschillende vormen en kleuren
  • Keuze uit verschillende afmetingen
  • Vaste en verrijdbare scheidingswanden
  • Ook leverbaar: opzetwanden voor bevestiging aan het bureaublad

Welke soorten scheidingswanden zijn er?

Bij Kantoormeubelencenter.nl koopt u scheidingswanden die zo zijn geconstrueerd dat ze geluiden absorberen en blokkeren. Ze bevatten een kern die nagalmtijden en geluidsweerkaatsingen vermindert. Kantoorschermen dempen geluiden in geringere mate. Een kantoorscherm is vooral bedoeld voor het verdelen van de kantoorruimte en voor het vergroten van de privacy van medewerkers.

Advies nodig?

Hebben uw medewerkers last van storende en galmende geluiden? Vraag dan advies aan de klantenservice van Kantoormeubelencenter.nl. Onze professionele medewerkers helpen u bij het samenstellen van uw bestelling. De Klantenservice is bereikbaar via 076 88 90 466, op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur.

scheidingswand kantoor