Scheidingswanden voor kantoor kopen

Scheidingswanden. Dempen geluid en garanderen privacy!

Met het plaatsen van een scheidingswand verbetert u op een effectieve manier uw werkruimte en kantoorinrichting. Scheidingswanden dempen geluid en zorgen ervoor dat u prettiger en rustiger werkt. Ook zijn ze ideaal voor het onderverdelen van een ruimte en voor het creëren van meer privacy. Zowel de akoestische scheidingswanden als de kantoorschermen zijn in vele uitvoeringen en kleuren leverbaar. De scheidingswanden koopt u rechtstreeks in de webshop. Neem voor het bestellen van akoestische scheidingswanden contact op met de Klantenservice van Kantoormeubelencenter via 076 8890466. Samen nemen we uw wensen en bestelling door.

Voordelen bestellen van kantoor scheidingswanden bij Kantoormeubelencenter

  • Ruim assortiment scheidingswanden, kantoorschermen en ruimteverdelers
  • Keuze uit verschillende vormen en kleuren
  • Keuze uit verschillende afmetingen
  • Vaste en verrijdbare scheidingswanden
  • Ook leverbaar: opzetwanden voor bevestiging aan het bureaublad

Welke soorten scheidingswanden zijn er?

Kantoormeubelencenter.nl levert scheidingswanden die zo zijn geconstrueerd dat ze geluiden absorberen en blokkeren. Ze bevatten een akoestische kern die nagalmtijden en geluidsweerkaatsingen vermindert. Kantoorschermen dempen geluiden in geringere mate. Een kantoorscherm is vooral bedoeld voor het verdelen van de kantoorruimte en voor het vergroten van de privacy van medewerkers.

Advies voor een betere akoestiek in uw kantoor?

Hebben uw medewerkers last van storende en galmende geluiden? Vraag dan advies aan de klantenservice van Kantoormeubelencenter.nl. Onze professionele medewerkers helpen u bij het samenstellen van uw bestelling. De Klantenservice is bereikbaar via 076 88 90 466, op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur.