Garderobekasten

De collectie garderobekasten bestaat uit oersterke kasten van staal met een poedercoating. Alle garderobekasten zijn voorzien van een slot zodat uw eigendommen altijd veilig zijn opgeborgen. U heeft keuze uit kasten met 2 of meer deuren. Een garderobekast is zeer geschikt voor het opbergen van kleding, tassen en andere waardevolle spullen. De garderobekasten van Kantoormeubelencenter.nl kunnen tegen een stootje en gaan jarenlang mee. Maak uw keuze en bestel direct online!

  • NG Garderobekast NG Garderobekast
    € 348,00 ( Incl. BTW: € 421,08 )
    Levertijd: 3 tot 4 weken

Voor al uw spullen

Garderobekasten zijn ideaal voor het veilig en hygiënisch opbergen van uw kleding en al uw waardevolle eigendommen. Elk kastdeel is voorzien van een hangroede voor het ophangen van kleding, een legbord en jashaakjes. In de deur zitten perforaties voor ventilatie, zodat de lucht in de garderobekast voortdurend fris blijft.

Bij Kantoormeubelencenter.nl heeft u keuze uit:

Stalen garderobekasten in verschillende uitvoeringen.

  • Kasten met 2 of meer deurtjes
  • Garderobekasten met legbord en hangroede
  • Kasten voorzien van slot
  • Garderobekasten uit voorraad leverbaar

Combineer met lockerkasten

De garderobe kasten uit de collectie van Kantoormeubelencenter.nl combineren uitstekend met de lockerkasten. Lockerkasten Elite passen qua maatvoering en uitstraling perfect de garderobekasten Elite. Wilt u meerdere kasten tegelijk bestellen, neem dan contact op met de Klantenservice van Kantoormeubelencenter.nl voor een scherpe offerte op maat.

Garderobekasten kopen? Onze klantenservice helpt u graag!

Het deskundige verkoopteam van Kantoormeubelencenter.nl geeft u graag alle gewenste productinformatie en maakt graag een offerte op maat. Bel 076 - 88 90 466, maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur.