Vragen? Neem contact met ons op

Bij uw zoektocht naar passend kantoormeubilair heeft u behoefte aan gedetailleerde informatie. In de webwinkel van Kantoormeubelencenter.nl vindt u daarom uitgebreide informatie over alle producten in het assortiment, overzichtelijk gerangschikt en voorzien van duidelijke foto’s. Heeft u specifieke vragen, kijk dan op de pagina met veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice. Hier voorzien we u graag van persoonlijk advies en helpen we u zodat u in elke situatie de beste keuze maakt. Zo bereikt u ons:


Per telefoon: 076 - 8890466
Bij de klantenservice kunt u met al uw vragen, suggesties en meldingen terecht. Onze telefonische helpdesk is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 & 18.00 uur.

Per e-mail: info@kantoormeubelencenter.nl
Stuur een e-mail naar of gebruik het contactformulier.

Per post
Aanvragen per post kunt u richten aan:
Kantoormeubelencenter.nl
T.a.v. Klantenservice
Veemarktkade 8 / 6131
5222 AE ‘s-Hertogenbosch

Showroom in de buurt van Den Bosch
Een groot deel van onze kantoormeubelen en bureaustoelen zijn te bezichtigen in de showroom in de buurt van ‘s-Hertogenbosch. U bent hier van harte welkom om u samen met iemand van het verkoopteam geheel vrijblijvend producten te bekijken en te bespreken welke mogelijkheden we u kunnen bieden. I.v.m. aanwezigheid van kan onze showroom alleen bezocht worden op afspraak.

Showroom in Zoeterwoude
Ook kunt u bureaustoelen en vergaderstoelen bezichtigen en uitproberen in de de showroom in Zoeterwoude. I.v.m. aanwezigheid kan onze showroom alleen bezocht worden op afspraak.

Levering in België
Kantoormeubelencenter.nl levert aan zakelijke klanten en aan particulieren in Nederland en België. In het kader van Europese afspraken over intra-communautaire leveringen berekenen wij geen BTW aan zakelijke klanten in België. Om hiervoor in aanmerking te komen dienen Belgische zakelijke klanten een geldig BTW-nummer te overleggen. Na verificatie van dat BTW-nummer ontvangt u een factuur zonder BTW.

Overige gegevens
Kantoormeubelencenter.nl is een handelsnaam van Dyvinvi BV, gespecialiseerd groothandel in kantoormeubelen, projectmeubilair en accessoires.
KvK-nummer 57549427
BTW-nummer NL852628328B01