Bureaustoelen HÅG

Bureaustoelen HÅG. Gezond zitten door dynamische ergonomie!

Bewegen tijdens zitten is gezond! Dat is de gedachte achter het design van HÅG-bureaustoelen. Bureaustoelen uit deze collectie stimuleren en volgen de natuurlijke bewegingen van uw lichaam. Elke bureaustoel is voorzien van het unieke Balanced Movement Mechanism. Een mechanisme onder de zitting dat ervoor zorgt dat u continu in beweging blijft. Juist dit bewegen houdt u fris. Het zorgt ervoor dat uw lichaam niet vermoeid raakt, ook bij langdurig zittend werk.

HÅG-bureaustoelen combineren dynamische ergonomie met elegant Scandinavisch design. Maak uw keuze en bestel direct online!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Voordelen van bureaustoelen HÅG:

  • Uniek Balanced Movement Mechanism
  • Dynamische ergonomie
  • Gezond zitten, ook bij langdurig zittend werk
  • Grote collectie verschillende modellen, met en zonder hoofdsteun
  • Scandinavisch design, fraaie afwerking
  • Oersterke kwaliteit

Balanced Movement Mechanism™

Het Balanced Movement Mechanism is hét geheim van elke HÅG-stoel. Dit mechanisme zit direct onder de zitting en stimuleert bewegen van voeten en benen. Hierdoor ervaart u volledige bewegingsvrijheid voorwaarts en achterwaarts. De voorkant van de stoel kantelt omhoog als u achterover leunt en omlaag als u voorover leunt. Enkels en kuitspieren worden zo gestimuleerd om te bewegen. De bloedcirculatie in uw hele lichaam verbetert. U krijgt meer energie en blijft zich fit voelen! Bekijk bijvoorbeeld de HÅG Capisco 8106 met zadelzitting of de populaire HÅG H04 4600.

Uitgebreide collectie bureau- én directiestoelen

HÅG Directiestoelen zijn het neusje van de zalm! Exclusief design gecombineerd met heerlijk zitcomfort. En voorzien van prachtig lederen of stoffen bekleding. De Executive collectie combineert luxe met gebruiksgemak. Alle directiestoelen zijn standaard voorzien van TiltDown armleggers die u simpel wegklapt als u ze niet nodig heeft. Bekijk bijvoorbeeld de HÅG Excellence 9321 met lederen armleggers en chique hoge rugleuning. Of de HÅG Inspiration 9231 met netbespanning en verstelbare hoofdsteun.

Bureaustoelen HÅG, duurzame stoelen!

Elke HÅG-bureaustoel wordt geproduceerd met respect voor het milieu. Alle stoelen bestaan zoveel mogelijk uit gerecycled en recyclebaar materiaal. Bij de productie worden geen materialen gebruikt die schadelijk zijn voor het milieu.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste HÅG-bureaustoel?

Neem dan contact op met onze deskundige Klantenservice via 076 - 88 90 466. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur.