Roldeurkasten

Scherp geprijsde roldeurkasten van topkwaliteit. De ombouw van de roldeurkast is volledig vervaardig van oersterk staal. De kunststof roldeuren zijn brandvertragend. U kunt uw roldeurkast naar eigen wens inrichten met accessoires, zoals legborden en uittrekframes voor hangmappen. Maak uw keuze uit de verschillende designs, maten en uitvoeringen. Met onze roldeurkasten blijft uw kantoor netjes en geordend.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste roldeurkasten? Bel voor advies op maat met onze klantenservice op 076 – 88 90 466.

Roldeurkasten van Kantoormeubelencenter.nl:

  • Ruim assortiment roldeurkasten in verschillende designs
  • Kastombouw volledig vervaardigd van oersterk plaatstaal.
  • Brandvertragende kunststof roldeuren
  • Keuze uit verticaal en horizontaal geplaatste roldeuren
  • Afsluitbaar met twee meegeleverde kniksleutels

Topbladen en kastombouw voor uw roldeurkast

Een kast die precies past bij de rest van uw kantoorinrichting? Bij Kantoormeubelencenter.nl kunt u topbladen en ombouwsets bestellen waardoor de roldeurkasten naadloos aansluiten bij de rest van uw kantoormeubilair. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Het resultaat? Een kantoor met stijl en klasse!

Keuze uit verschillende kleuren roldeurkasten

Gaat u voor modern antraciet of voor een warme uitstraling met roldeuren in houttinten? Kantoormeubelencenter.nl biedt een ruim assortiment. De kastombouw en lamellen van Ecotec en Profitec roldeurkasten zijn leverbaar in de basistinten grijs, wit en zwart. Met kasten van New Generation kunt u eindeloos combineren met verschillende kleuren voor ombouw en lamellen.