Kantoorkasten

Kasten voor kantoor. Ruime keuze uit veelzijdig assortiment!

De kantoorkasten van Kantoormeubelencenter.nl onderscheiden zich door hun robuuste kwaliteit en zijn duurzaam in gebruik. Maak uw keuze uit het veelzijdige assortiment: roldeurkasten, schuifdeurkasten, draaideurkasten, dossierkasten, brandkasten, ladekasten, lockerkasten en kasten van staal of hout. Uw werkplek ziet er altijd netjes en opgeruimd uit met een kantoorkast van Kantoormeubelencenter.nl. Kies en bestel!

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste kantoorkast? Bel voor advies op maat met onze Klantenservice op 076 - 88 90 466.

Voordelen van bestellen bij Kantoormeubelencenter.nl

  • Ruim assortiment kantoorkasten in verschillende uitvoeringen.
  • Kasten geschikt voor langdurig en intensief gebruik.
  • Robuuste kwaliteit met soepel lopend mechaniek.
  • Leverbaar met topbladen en ombouwsets in verschillende kleuren.
  • Speciale kasten voor TV en computer.
  • Ook maatwerkkasten verkrijgbaar.
  • Speciale akoestische achterwanden voor bevestiging aan achterzijde van kasten.

Roldeuren en schuifdeuren besparen ruimte

Wilt u een kast plaatsen achter uw bureau? Of wilt u de ruimte in uw kantoor zo efficiënt mogelijk benutten? Kies dan voor een sluitsysteem met rol- of schuifdeuren. Oersterk en duurzaam in gebruik. De kasten zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen, breedtes en hoogtes.

Accessoires voor het inrichten van uw kast

Kantoormeubelencenter.nlbiedt tal van mogelijkheden voor het inrichten van uw kast. Van legplanken in verschillende afmetingen tot passende boekensteunen. Werkt u veel met hangmappen? Kies dan voor uittrekbare hangmappenframes voorzien van uittrekbeveiliging. En met heldere LED-verlichting in uw kast heeft u altijd het beste overzicht!

Advies nodig?

Wilt u advies bij het kiezen van de juiste kasten voor uw kantoor? Of weten hoeveel kastruimte u nodig heeft en wat een handige opstelling is? Bel 076 – 88 90 466 of vul het contactformulier in voor tips en verkoopinformatie.