Verstelbare zit-sta bureaus

Bij Kantoormeubelencenter.nl vindt u een grote collectie verstelbare zit-sta bureaus. Dit houdt in dat u het bureaublad op de door u gewenste hoogte instelt. Bediening kan bijvoorbeeld met een handslinger of inbussysteem. Ook biedt de collectie van Kantoormeubelencenter.nl elektrisch verstelbare bureaus. Ideaal als een bureau verschillende gebruikers heeft. Bekijk bijvoorbeeld de bureaus van de populaire Elektrisch verstelbare zit-sta bureau's of Slinger verstelbaar zit-sta bureau's

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste verstelbare zit-sta bureau? Bel voor advies op maat met onze Klantenservice op 076 88 90 466

Verstelbare bureaus in verschillende afmetingen

Onze verstelbare bureaus zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat er altijd een bureau is die bij jou past. De verstelbare bureaus zijn in tot wel 6 verschillende afmetingen verkrijgbaar. Van 120 x 80 cm (bxd) tot 200 x 100 cm (bxd). De kleinste afmeting is ideaal voor een kleine en compacte werkplek. Heb je een grotere tafel nodig? Kies dan voor een breedte van 140 cm, 160 cm, 180 cm of 200 cm. De meeste bureaus hebben standaard een diepte van 80 cm, maar enkele bureaus zijn ook te verkrijgen met een diepte van 90 cm of zelfs 100 cm.

Tot wel 16 verschillende bladkleuren

Naast dat je keuze hebt in verschillende formaten, bepaal je ook zelf de kleur van het verstelbare bureau. Bij al onze bureaus heb je keuze uit minimaal 4 verschillende bladkleuren. Bij de meeste bureaus heb je zelfs keuze uit maar liefst 16 verschillende bladkleuren en daarnaast kan je ook zelf de framekleur bepalen. Hierbij heb je de keuze uit de kleuren zwart, wit of aluminium (grijskleurig).

Bij de kantoormeubelencenter heeft u keuze uit:

  • Diverse collecties verstelbare bureaus.
  • Keuze uit bediening met handslinger, inbus, kliksysteem of elektrisch.
  • Zit-sta bureaus voor zittend en staand werken.
  • Bureaus met verschillende bladkleuren.
  • Bijpassende accessoires scheidingwanden en ladenblokken.

Snel geleverd en 3 jaar garantie!

Het grootste assortiment van onze verstelbare bureaus zijn leverbaar binnen 3-5 werkdagen. Of je nu zoekt naar een ergonomische zit-sta bureau thuis of op kantoor, wij zorgen dat het snel en correct geleverd wordt. Tot slot geven wij op alle verstelbare bureaus garantie van maar liefst 36 maanden! Hierdoor weet je zeker dat je een bureau van hoge kwaliteit koopt die een leven lang meegaat.

Advies nodig bij het kopen van verstelbare bureaus?

Wij beantwoorden graag al uw vragen. De ervaren medewerkers van de kantoormeubelencenter.nl kennen het hele assortiment van A tot Z. Ook adviseren wij u graag over de beste kantoorinrichting. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag, telefoon 076 88 90 466 (tussen 9.00 en 18.00 uur).