Bureautafels

Van moderne tot robuuste bureautafels

Maak uw keuze uit ruim assortiment! Kantoormeubelencenter.nl biedt bureaus in alle soorten en maten. Van compacte bureautafels tot een complete hoekopstelling inclusief zichtschotten. Met passende onderstellen en verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Naast het feit dat een bureautafel functioneel moet zijn, is met name de hoogte van de tafel bepalend voor een goede zithouding. Het blad van de bureautafel waarachter gewerkt wordt moet minimaal 120 cm breed zijn en een minimale diepte hebben van 80 cm. Bekijk hier ook ons aanbod voor bijpassende kantoorstoelen.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste bureautafel? Bel voor advies op maat met onze Klantenservice op 076 – 88 90 466.

Bij kantoormeubelencenter.nl heeft u keuze uit:

  • Bureautafels in verschillende designs
  • Bureautafels in verschillende formaten
  • Bureautafels in hoogte verstelbaar
  • Onderstellen in verschillende uitvoeringen
  • Accessoires zoals zichtschotten, kabelgoten en werkplekverlichting

Nieuw! Uw kantoorinrichting direct online bekijken

Als u een bureau in onze webshop selecteert, ziet u direct hoe de door u gekozen bureau-opstelling eruit ziet. Kiezen wordt hiermee een stuk eenvoudiger!

Gaat u voor een bureau met een extra hoek of met een halfrond aanbouwblad? Hoe ziet uw bureau eruit met een wit bureaublad? Of in klassiek eiken? U ziet het in één oogopslag bij Kantoormeubelencenter.nl.

Advies nodig?

Kantoorinrichting is ons vak. Wenst u meer informatie over bureautafels of wilt u advies over de inrichting van uw kantoor?
Bel 076 - 8890466 of vul het contactformulier in.