Kantoormeubelen ‘s-Hertogenbosch:

Alles voor uw kantoorinrichting

De Kantoormeubelencenter is gevestigd en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in ‘s-Hertogenbosch. Wij zijn gevestigd aan de Veemarktkade 8, 5222 AE in ‘s-Hertogenbosch. Natuurlijk begrijpen wij dat je onze collectie kantoormeubelen ook van dichtbij wilt bekijken. Dat kan in één van onze showrooms: namelijk in Den Bosch of in Zoeterwoude.

Maak een afspraak in één van onze showrooms

U bent van harte welkom om in één van onze showrooms de kantoormeubelen, directiemeubelen, kasten, bureaustoelen en/of vergaderstoelen te bezichtigen en uit te proberen. Onder het genot van een kop koffie krijgt vrijblijvend persoonlijk advise zodat u een afgewogen besluit neemt.

Showroom in de buurt van ‘s-Hertogenbosch

Het grootste deel van ons brede assortiment kantoormeubilair kunt u bezichtigen in de showroom in de buurt van ‘s-Hertogenbosch. Hier krijgen uw ideeën vorm en bespreekt u met onze deskundige verkopers de vele mogelijkheden. Geïnteresseerd? Vul het contactformulier in en we bellen u om een afspraak in te plannen. De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Showroom in Zoeterwoude

Ook kunt u Prosedia bureaustoelen en vergaderstoelen bezichtigen en uitproberen in de showroom in Zoeterwoude. Geïnteresseerd? Vul het contactformulier in en we bellen u om een afspraak in te plannen.

kantoormeubelen-‘s-Hertogenbosch kantoorinrichting ‘s-Hertogenbosch kantoormeubilair ‘s-Hertogenbosch

Bezoek één van de showrooms en laat u adviseren! Maak vrijblijvend een afspraak en bel 073 7200722.