Lockerkasten

Lockerkasten zijn er in verschillende soorten en maten. U heeft keuze uit compacte vakkenkasten van 4 of 5 vakken hoog. Een lockerkast is bij uitstek geschikt voor gebruik in kantoren, musea, ziekenhuizen en garderobes. Alle lockerkasten zijn voorzien van een slot zodat u uw spullen altijd veilig opbergt. De lockerkasten van Kantoormeubelencenter.nl zijn gemaakt van plaatstaal en zijn geschikt voor jarenlang intensief gebruik. Maak uw keuze en bestel online!

 • Lockerkast Elite Lockerkast Elite
  € 275,00 ( Incl. BTW: € 332,75 )
  Levertijd: 2 tot 3 weken

Veilig achter slot en grendel

Kasten met vakken zijn ideaal voor het opbergen van kleinere spullen zoals portemonnees, tassen, laptops en telefoons. Alle waardevolle bezittingen zitten in een vakkenkast veilig achter slot en grendel. U heeft keuze uit kasten met 1 of 2 rijen. Meerdere lockers nodig? U plaatst de vakkenkasten eenvoudig naast elkaar.

Bij Kantoormeubelencenter.nl heeft u keuze uit:

 • Verschillende soorten stalen lockerkasten.
 • Vakkenkasten 4 of 5 vakken hoog
 • Kasten voorzien van slot
 • Geen verzendkosten
 • Lockerkasten uit voorraad leverbaar
 • Voor intensief gebruik

  Locker kasten van Kantoormeubelencenter.nl zijn gemaakt van plaatstaal en voorzien van een krasvaste poedercoating. Dit zorgt ervoor dat zowel de locker- als garderobekasten, bijvoorbeeld garderobekasten Elite, ook bij intensief gebruik jarenlang meegaan. Door de strakke afwerking zorgen ze bovendien voor een stijlvolle, opgeruimde inrichting. In elke ruimte en in elk kantoor.

  Lockerkasten kopen? Wij helpen u graag!

  Het deskundige verkoopteam van Kantoormeubelencenter.nl geeft u graag alle gewenste productinformatie. Bel 076 – 88 90 466, maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur.