Scheidingswanden Dutchcreen

Scheidingswanden Dutchcreen bieden privacy en flexibiliteit!

Scheidingswanden van Dutchcreen zijn ideaal voor het flexibel inrichten van open ruimtes én voor het creëren van meer privacy op de werkvloer. Het Nederlandse bedrijf Dutchcreen ontwikkelt en produceert alle scheidingswanden, bureauschermen en akoestische panelen volledig in eigen beheer. Hierdoor zijn levertijden kort en kunt u al binnen een paar weken uw bestelling in ontvangst nemen.

De Novu en Mute scheidingswanden en bureauschermen van Dutchcreen zijn leverbaar in verschillenden uitvoeringen, maten en kleuren. Kies de scheidingswanden die u nodig heeft en bestel direct online!

Andere maat wand nodig? Maatwerk is bij de kantoormeubelencenter.nl geen problem. Bel voor advies met onze Klantenservice.

Voordelen van scheidingswanden Dutchcreen:

  • Maatwerk met snelle levertijden mogelijk
  • Scheidingswanden van Nederlandse bodem
  • Leverbaar in mooie stofsoorten- en kleuren
  • Keuze uit losstaande en koppelbare kantoorschermen
  • Keuze uit vaste en verrijdbare voeten
  • Uitvoering akoestisch of basic
  • Elegante vormgeving met ronde boven- en onderzijde
  • Degelijke kwaliteit tegen de scherpste prijs
  • Levertijd 2 weken

Verrijdbare scheidingswanden Dutchcreen

Wilt u een open ruimte tijdelijk opdelen in kleinere units, bijvoorbeeld voor een bijeenkomst of vergadering? Verrijdbare scheidingswanden zijn ideaal voor een wisselende indeling van uw kantoor. Verandert het gebruik van de ruimte, dan verplaatst u de wanden of rolt ze eenvoudig aan de kant. De kantoorschermen van Dutchcreen zijn koppelbaar door middel van de onzichtbaar aangebrachte magneetstrips. Gekoppeld op wielen zijn de wanden als geheel verplaatsbaar. 

Akoestiek verbeteren

Een goede akoestiek geeft rust en verhoogt de productiviteit. De akoestische scheidingwanden van Dutchcreen dragen bij aan een aangenaam akoestisch klimaat. Ze hebben een kern van populieren multiplex met een akoestische vulling. Deze vulling is 100% recyclebaar en bestand tegen schimmelvorming. Per zijde van de wand geldt een akoestische waarde van NRC (Noise Reduction Coefficient) van 0,50. Bekijk bijvoorbeeld Scheidingswand Dutchcreen Novu Akoestisch of de Kantoorscherm Novu Akoestisch.

Hoekopstelling maken met scheidingswanden Dutchcreen

Uniek aan de kantoorschermen in het assortiment van Dutchcreen zijn de wanden met 3 in plaats van 4 steunpunten. Voordeel is dat de voeten van de wanden bij het koppelen elkaar niet in de weg zitten. Zo kunt u eenvoudig een hoekopstelling maken. Kantoormeubelencenter.nl geeft u hierover graag meer informatie.

Vraag het onze klantenservice!

Onze klantenservice beantwoordt uw vragen en geeft u graag advies. Ook over aanvullende maatregelen voor het verder verbeteren van de akoestiek in uw kantoor. De klantenservice is bereikbaar via 076 – 88 90 466, maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.