Vergadertafels

Vergadertafels: ruim assortiment uit voorraad leverbaar!

Met de verrijdbare en opklapbare vergadertafels maakt u in een handomdraai de perfecte vergaderplek. Tover iedere ruimte om in de ideale plek om te overleggen met uw collega's of klanten. Onze vergadertafels worden niet op maat gemaakt, maar door ons uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils. Bekijk hier ook ons aanbod voor bijpassende vergaderstoelen.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste vergadertafel? Bel voor advies op maat met onze Klantenservice.

Wij bieden vergadertafels voor 4 t/m wel 26 personen! Kantoormeubelencenter.nl biedt compacte vergadertafels van 180 x 90 cm tot voor 20 personen van 700 x 120 cm! Let bij het kiezen op de grootte van de ruimte waar de tafel komt te staan én het aantal personen dat moet kunnen aanschuiven.

Vergaderopstelling

Vergaderen of conferentie met een grote groep? Stel uw eigen vergaderopstelling samen in een ovaal- of u-vorm. Van verschillende tafels maakt u een opstelling voor het aantal personen dat de vergadering of conferentie bijwoont. Klaptafels ruimt u nadien eenvoudig op en besparen veel ruimte. Vergaderopstellingen zien? Bekijk de voorbeelden van een vergaderopstelling in het assortiment vergadertafels Q4 meeting en Tmeeting 1.

Advies nodig?

Wilt u advies bij het kiezen en kopen van de juiste vergadertafel, vergaderopstelling of bijpassende stoelen? Bel 076 - 8890466 of vul het contactformulier in voor tips en verkoopinformatie.