Vergadertafels

Vergadertafels: ruim assortiment uit voorraad leverbaar!

Van ovale en ronde tot vierkante en extra grote vergadertafels. Kantoormeubelencenter biedt een ruim assortiment vergadertafels en conferentietafels in verschillende afmetingen, stijlen en uitvoeringen. U heeft ruime keuze uit verschillende onderstellen en kleuren tafelbladen. Met de verrijdbare en opklapbare vergadertafels maakt u in een handomdraai de perfecte vergaderplek. Tover iedere ruimte om in de ideale plek om te overleggen met uw collega's of klanten. Onze vergadertafels worden niet op maat gemaakt, maar door ons uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils. Bekijk hier ook ons aanbod voor bijpassende vergaderstoelen.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste vergadertafel? Bel voor advies op maat met onze Klantenservice op 076 – 88 90 466.

Voordelen van vergadertafels kopen bij Kantoormeubelencenter.nl

  • Vergadertafels variërend van 180 x 90 cm tot 700 x 120 cm.
  • Losse tafels verkrijgbaar met bijpassende aanbouwtafels.
  • Ruime keuze uit verschillende designstijlen.
  • Assortiment vierkante, rechthoekige, ronde, ovale en elipsvormige tafels.
  • Leverbaar met bijpassende vergaderstoelen.
  • Uit voorraad leverbaar tegen scherpe tarieven.

Vergadertafels voor 4 tot 26 personen

Bent u op zoek naar een vergadertafel voor 8 personen? Of misschien wel voor 10 of 12 personen? Het is allemaal mogelijk bij Kantoormeubelencenter. Wij bieden vergadertafels voor 4 t/m wel 26 personen! Kantoormeubelencenter.nl biedt compacte vergadertafels van 180 x 90 cm tot extra grote tafels voor 20 personen van 700 x 120 cm! Let bij het kiezen van de juiste vergadertafel op de grootte van de ruimte waar de tafel komt te staan én het aantal personen dat moet kunnen aanschuiven.

Vergaderopstelling in ovaal- of u-vorm

Vergaderen of conferentie met een grote groep? Stel uw eigen vergaderopstelling samen in een ovaal- of u-vorm. Van verschillende tafels maakt u een opstelling voor het aantal personen dat de vergadering of conferentie bijwoont. Klaptafels ruimt u nadien eenvoudig op en besparen veel ruimte. Vergaderopstellingen zien? Bekijk de voorbeelden van een vergaderopstelling in het assortiment vergadertafels Q4 meeting en Tmeeting 1.

Advies nodig?

Wilt u advies bij het kiezen en kopen van de juiste vergadertafel, vergaderopstelling of bijpassende stoelen? Bel 076 - 8890466 of vul het contactformulier in voor tips en verkoopinformatie.

vergadertafels