ECO-screen

Meer informatie
BeschikbaarheidOp voorraad
Meer informatie
Levertijd2 tot 3 weken
Garantie60 maanden

De ECO-screen zichtschotten, opzetwanden en voorzetwanden zijn vervaardigd uit gerecyclede PET flessen en leverbaar in diverse kleuren. De ECO-screen is leverbaar in 9 mm en in 18 mm dik.

 

Meer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
€ 134,00

Meerdere aantallen nodig?

Bel onze klantenservice voor al uw vragen
Bezoek één van onze showrooms
Gratis bezorging en snelle levertijden
Onze montageservice neemt u werk uit handen

ECO-Screen 9 mm 

De 9 mm dikke wand is leverbaar in maar liefst 25 kleuren. Het model heeft afgeronde hoeken en is optioneel voorzien van gefreesde V-groeven. De ECO-screen 9 mm is leverbaar als zichtschot en opzetwand in verschillende afmetingen. Zie de grafiek voor NRC-waarde van geluidsabsorptie. Er zijn 55 PET flessen per m2 gebruikt voor deze wand.

De zichtschotbeugels zijn uitgevoerd in zwart met witte, zwarte of chromen kapje. De bladklemmen voor de opzetwanden zijn leverbaar in zwart, aluminium of wit. 

ECO-Screen 18 mm

De ECO-screen van 18 mm dik heeft een uitstekende akoestische absorptiewaarde. De opzetwand of voorzetwand is leverbaar in 4 kleuren en optioneel voorzien van een V-groef. Er zijn 120 PET flessen per m2 gebruikt voor deze duurzame wand.

De bladklemmen voor de opzetwanden en voorzetwanden zijn leverbaar in zwart, aluminium of wit. 

ECO-Screen bench 18 mm

Deze scheidingswand is ideaal als een akoestische scheiding van duo werkplekken. Door middel van een unieke magnetische benchrail is de wand eenvoudig zonder gereedschap te plaatsen op de benchpoot. De sterke magneten houden de wand perfect op zijn plaats. De rail is leverbaar in wit, zwart of alu en de wand is leverbaar in 4 kleuren. Optioneel met een V-groef aan één of twee zijden. 

ECO-screen vrijstaand 25 mm

De vrijstaande wand is een 25 mm dik paneel die flexibel kan ingezet in elke kantoorruimte. Deze vrijstaande wanden zijn tot op de grond gesloten. Voor deze wand zijn 145 PET flessen per m2 gebruikt.

ECO-screen stand alone 18 mm

De stand alone wanden staan op een onderstel met een hoogte van 115-150 cm en zijn uitgevoerd in 18 mm akoestisch materiaal passend in de verstevigde aluminium rail. De wand is in 4 kleuren leverbaar en de metalen voet en rail is mogelijk in wit, alu of zwart. 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ECO-screen
Uw waardering