Top 5 beste budget bureaustoelen

 1. Se7en Comfort LX151 – Dit instapmodel van het merk Se7en is ontwikkeld met het idee dat er voor iedere portemonnee een goede en betrouwbare stoel beschikbaar moet zijn. Deze EN1335 goedgekeurde bureaustoel heeft een autolift techniek met zithoogte-, zitdiepteverstelling en verstelbare 2D armleggers.
  budget bureaustoel Se7en LX151
 2. Bureaustoel Economy EN1335 – Een complete bureaustoel voor een fijne prijs. Deze Arbo EN1335 goedgekeurde stoel is in een gestoffeerde en mesh rugleuning beschikbaar.  De stoel heeft een synchroontechniek, zithoogte- en zitdiepte verstelling, neigzitting met tegendrukinstelling en 2D armleggers. Als je het fijn vind dat de zitting licht naar voren is gekanteld dan is dit jouw ideale stoel. 
  Bugdet bureaustoel Economy EN1335
 3. Se7en Pro LX212 – Arbo goedgekeurd volgens de EN1335 normering. Deze bureaustoel met een mesh rugleuning heeft een synchroontechniek, verstelbare rugleuning, zithoogte- en zitdiepte verstelling, gewichtsregeling en verstelbare 4D armleggers. Se7en geeft 7 jaar garantie op deze bureaustoel.
  Goede en betaalbare bureaustoel Se7en LX212
 4. Comfort EN 1335 en Comfort Mesh EN 1335 – Solide en betrouwbare bureaustoel met 10 jaar garantie. De stoel heeft een Donati D109 mechaniek met automatische gewichtsregeling, zithoogte- en zitdiepte verstelling, in diepte verstelbare lendensteun en 4D armleggers.
  Budget bureaustoel Comfort EN1335
 5. HUG.Y – Bureaustoel van het merk König+Neurath met NPR 1813 normering heeft een goed zitcomfort en moderne uitstraling. De stoel heeft een synchroontechniek met automatische gewichtsregeling, zithoogte- en zitdiepteverstelling, in hoogte verstelbare lendensteun en 4D armleggers. Deze duurzame stoel uit Duitsland draagt ook bij aan een groene werkplek.
  Goedkope NPR 1813 bureaustoel

Wat is een normale prijs voor een bureaustoel?

Voor een goede ergonomische bureaustoel met instelmogelijkheden hoef je geen hoofdprijs te betalen. Tussen €269 en €399 heb je een goede bureaustoel. De top 5 goedkope bureaustoelen zijn op basis van prijs op volgorde gezet. De prijzen zijn weergegeven exclusief BTW en inclusief armleggers en levering. 

Bureaustoel voor thuiswerken

Als je thuis werkt en op een keukenstoel zit dan is dat niet ideaal. Een ergonomische bureaustoel is voor thuiswerken net zo belangrijk. Zeker naarmate je meerdere thuiswerkdagen hebt. We raden je een professionele bureaustoel aan voor je thuiswerkplek. De bovenstaande top 5 budget bureaustoelen worden ook bij je thuis bezorgd.

Waar moet een goede bureaustoel aan voldoen?

In onze eerdere blog ‘Waar moet je op letten bij het kopen van een bureaustoel?’ geven we je tips welke aspecten van een bureaustoel belangrijk zijn. In onze top 5 budget bureaustoelen hebben we uiteraard rekening gehouden met deze punten, zoals de verstelbaarheid, Arbo normering en garantie.

Waarom een ergonomische bureaustoel?

Wanneer je dagelijks zittend werk doet dan is het belangrijk om in een juiste zithouding te zitten. Een ergonomische bureaustoel helpt je daarbij. Hieronder 5 redenen waarom een ergonomische stoel belangrijk is:

 • Een ergonomische bureaustoel is ontworpen om de natuurlijke kromming van je ruggengraat te ondersteunen. Dit helpt om een goede zithouding aan te nemen, waardoor de druk op je rug verminderd en daardoor het risico op rugklachten verminderd.
 • Langdurig zitten kan leiden tot vermoeidheid en spanning in de spieren. Een ergonomische stoel biedt voldoende ondersteuning om comfortabel te blijven, zelfs na urenlang gebruik.
 • Rug- en nekklachten zijn veelvoorkomende problemen bij mensen die lange tijd in een slechte houding zitten. Een ergonomische stoel met verstelbare armleuningen en rugleuning kan deze klachten verminderen door de druk gelijkmatig over het lichaam te verdelen en de spieren te ontlasten.
 • Een stoel die niet ergonomisch is, kan de bloedcirculatie belemmeren door druk uit te oefenen op bepaalde delen van het lichaam, zoals de dijen en kuiten. Een ergonomische stoel bevordert een gezonde bloedsomloop door de juiste drukverdeling en ondersteuning te bieden.
 • Ergonomische stoelen zijn verstelbaar, zodat je deze kunt aanpassen aan jouw specifieke lichaamsbouw en behoeften. Dit zorgt voor een gepersonaliseerde zitervaring die optimaal comfort en ondersteuning biedt.

Kom je er na het lezen van deze blog nog niet helemaal uit? Bel ons via 076-8890466 of stuur een e-mail naar info@kantoormeubelencenter.nl voor een passend advies.