Akoestische belcel Talk

Meer informatie
BeschikbaarheidOp voorraad
Meer informatie
Levertijd14 weken
VerzendkostenGratis!
Geluidsreductie in dB30,7 dB

De akoestische belcel zorgt ervoor dat u ongestoord kan bellen en uw collega's in een rustige omgeving kunnen werken. De unit heeft een metalen frame en is van binnen en buiten bekleed met akoestische panelen. Aan de voorkant zit een glazen deur met een loopslot.

Afmetingen:
Buitenzijde: 97 x 97 x 230 cm
Binnenzijde: 83 x 83 x 210 cm
Gewicht 180 kg

Levertijd: 14 weken

Meer
€ 3.951,00

Meerdere aantallen nodig?

Bel onze klantenservice voor al uw vragen
Bezoek één van onze showrooms
Gratis bezorging en snelle levertijden
Onze montageservice neemt u werk uit handen

Akoestische belcel Talk is een cabine met een metalen frame en van binnen en buiten bekleed met akoestische panelen. Aan de voorkant zit een glazen deur met een loopslot.

Ventilatie en akoestiek van belcel Talk

In de telefooncel zit een ventilator met een vermogen van 132 m³ per uur. Er zit een ledstrip boven het tafelblad. De wanden hebben een geluidsabsorberend sandwichpaneel met akoestische isolatie. Ook zit er een plank van 22 cm diep tegen de achterzijde. De vloer wordt geleverd met zwarte vloertegels.

De geluidsdichte unit dempt geluiden van buitenaf en gesprekken in de unit zijn aan de buitenkant niet te horen. De akoestische belcel zorgt ervoor dat u ongestoord kan bellen en uw collega's in een rustige omgeving kunnen werken.

Afmetingen van belcel Talk

Buitenzijde: 97 x 97 x 230 cm
Binnenzijde: 83 x 83 x 210 cm
Gewicht 180 kg

Levertijd: 14 weken

Opties

Het metalen frame is leverbaar in zwart, wit en antraciet. U kunt ook kiezen voor een houten cabine in de kleuren zwart, wit, grijs, licht eiken, kasteel eiken en akazia. U heeft de keuze uit vele kleuren stof voor de binnenbekleding. 

Optioneel is een ergonomische kruk met een zithoek van -6 graden en een Plug & Play met 2x stroom en 2x USB ingang. Ook is het optioneel om de belcel te laten monteren.

Stofsoorten:

  • Jet: stof met compacte structuur, 100% polyester
  • Roccia: melange van 2 kleuren, 100% polyester
  • Facet: duurzame stof van 100% gerecycled wol
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Akoestische belcel Talk
Uw waardering