Ontvangstbalie rond

Meer informatie
BeschikbaarheidOp voorraad
Meer informatie
Levertijd4 tot 6 weken
VerzendkostenGratis!
Garantie36 maanden

Ontvangstbalie rond is een receptie opstelling met drie modules die samen een cirkelvormige balie vormen. Deze samenstelling bestaat uit 2 hoge modules met bureaublad en glazen toplaag en een lage module met bureaublad.

Deze ronde ontvangstbalie is geschikt om uw werk te verrichten en tevens klanten te ontvangen. De voorzijde van deze receptiebalie kan in verschillende kleuren geleverd worden.

Meer
€ 7.990,00

Meerdere aantallen nodig?

Bel onze klantenservice voor al uw vragen
Bezoek één van onze showrooms
Gratis bezorging en snelle levertijden
Onze montageservice neemt u werk uit handen

Ontvangstbalie rond geeft uw kantoorruimte een moderne uitstraling. De hoge modules hebben aan de bovenzijde een toplaag van glas met gepolijste randen. Daarnaast is deze ronde receptie voorzien van een melamine werkblad.

De lage module is geschikt voor het ontvangen van klanten. Deze module heeft een werkblad dat doorloopt, zodat het mogelijk is om aan elke kant van het blad te zitten. Hierdoor kan de medewerker zittend in contact komen met de bezoeker.

Het werkblad is in 5 kleuren leverbaar:

  • Eiken
  • Licht grijs
  • Grijs
  • Zwart
  • Wit

Afmeting hoge modules: 106 x 163 x 63 (hxbxd) cm
Afmeting lage module: 73 x 190 x 80 (hxbxd) cm

De voorzijde van de receptiebalie kan in 14 kleuren gelakt worden. Een combinatie van meerdere kleuren is op aanvraag mogelijk. Neem hier voor contact op met onze klantenservice: 076 - 88 90 466.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ontvangstbalie rond
Uw waardering