Akoestisch plafondpaneel Dutchcreen Mute


Akoestisch plafondpaneel Dutchcreen Mute dempt geluiden en zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de akoestiek. De panelen reduceren geluid en verminderen de nagalmtijd. De spouw tussen de panelen en het plafond verhogen de akoestische werking.

Deze akoestische panelen worden met staalkabels aan het plafond bevestigd.

Alle MUTE plafondpanelen worden op maat gemaakt. De maximale afmeting per paneel is 2 m2. Bekleding is mogelijk in verschillende stofsoorten- en kleuren. Mogelijkheid om verschillende kleuren en formaten te combineren. Mooi esthetisch resultaat!

Hulp nodig bij het plaatsen van uw bestelling?
Wenst u panelen in afwijkende afmetingen of wilt u verschillende kleuren en afmetingen combineren? Bel dan met onze Klantenservice op 076 – 88 90 466. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 18.00 uur.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Levertijd: 2 tot 3 weken

Verzendkosten: Gratis!
Garantie: 36 maanden
€ 250,00 ( Incl. BTW: € 302,50 )

Meerdere aantallen nodig? Offerte aanvragen

   * Verplichte velden

   Akoestisch plafondpaneel Dutchcreen Mute zorgt voor een aangename akoestiek. Door de zorgvuldige afwerking en het gebruik van mooi stoffen, geven ze elke ruimte bovendien extra klasse.

   De panelen verminderen nagalmtijd en zorgen voor een Noise Reduction Coefficient van 0,70. De spouw tussen de panelen en het plafond verhogen de akoestische werking. Hoogwaardig product van Hollandse bodem. Levertijd slechts 2 weken!

   Elk paneel heeft een aluminium frame met akoestische kern. De bekleding loopt mooi door tot aan de achterzijde. Voor bekleding heeft u keuze uit verschillende mooie stofsoorten- en kleuren.

   Plafondpanelen MUTE worden op maat voor u gemaakt. De maximale afmeting per paneel is 2 m2. Bevestiging vindt plaats met staalkabels voorzien van een stelsysteem.

   Afmetingen:

   • Maximale afmeting per paneel: 2 m2
   • Combineren van meerdere panelen is mogelijk

   Stofgroepen:

   • C (100% polyester)
   • D (75% wol met 25% polyamide)

   Specificaties:

   • Bevestiging met staalkabels
   • Aluminium frame met akoestische vulling
   • Noise Reduction Coefficient (NRC) = 0,70
   • Land van herkomst: Nederland
   • Levertijd slechts 2 weken