Z1 balie

Meer informatie
BeschikbaarheidOp voorraad
Meer informatie
Levertijd6 tot 8 weken
VerzendkostenGratis!
Garantie60 maanden

De Z1 balie wordt gekenmerkt door strakke en elegante lijnen die stijl en functionaliteit combineren. Dit modulaire systeem heeft een ruim blad en de functionele accessoires maken van de Z1 een receptiebalie dat past binnen uw omgeving. 

Maak een keuze uit verschillende opstellingen en uit een tal van kleuren. De optionele LED strips benadrukken de strakke lijnen en dat maakt de Z1 compleet. 

Meer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
€ 3.892,00

Meerdere aantallen nodig?

Bel onze klantenservice voor al uw vragen
Bezoek één van onze showrooms
Gratis bezorging en snelle levertijden
Onze montageservice neemt u werk uit handen

Opstelling van de Z1 balie

Dankzij het modulaire systeem past de samenstelling zich aan verschillende ruimtes aan. De balie is voorzien van kabelgoten zodat alle kabels worden weg gewerkt. 

Verlichting van de receptiebalie

Verlichting is een centraal kenmerk van de Z1. De lijnen worden benadrukt door de LED strips. De verlichting maakt de compositie compleet en verlicht het interieur om een uitnodigende sfeer te creëren. De Led strips kunnen geplaatst worden aan de onderzijde en aan de onderzijde van de opzetmodule. 

Afwerking van de balie

De metalen elementen zijn leverbaar in wit en antraciet. De elementen van de balie zijn van lak in verschillende kleuren. U kunt er voor kiezen om een combinatie te maken met verschillende kleuren. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Z1 balie
Uw waardering