Fauteuil LowNoise


Fauteuil LowNoise staat garant voor een prettige akoestische beleving en een comfortabele zit. Door het strakke design met hoge rug- en zijleuningen biedt dit zitmeubel bezoekers optimale privacy voor bijvoorbeeld het voeren van een telefoongesprek.

Deze fauteuil is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, stofsoorten en –kleuren.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 1.317,00 ( Incl. BTW: € 1.593,57 )

Meerdere aantallen nodig? Offerte aanvragen

* Verplichte velden

lownoise banken
zitbank lownoise

Fauteuil LowNoise staat garant voor een prettige akoestische beleving en een comfortabele zit. Door het strakke design met hoge rug- en zijleuningen biedt dit zitmeubel bezoekers extra privacy. Bijvoorbeeld voor het voeren van een telefoongesprek, zonder dat zij last hebben van omgevingsgeluiden.

Deze bijzonder vormgegeven fauteuil is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, stofsoorten en –kleuren. Een échte eyecatcher in uw kantooromgeving!

Fauteuil op maat

LowNoise is een product op maat uit de serie ontvangstmeubilair van Davant. Kenmerkend voor deze serie zijn een eigentijdse visie op design, kleur- en materiaalgebruik. Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld over maatvoering, afwerking of kleurkeuze? Neem dan contact op met de Klantenservice van Kantoormeubelencenter.nl via 076 - 88 90 466 (bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur).