Zadelstoel Jumper met lendensteun

Meer informatie
BeschikbaarheidOp voorraad
Meer informatie
Levertijd3 tot 5 werkdagen
VerzendkostenGratis!
Garantie36 maanden

Zadelstoel Jumper met lendensteun is een comfortabele en ergonomisch gevormde zadelzitting die u helpt om actieve en gezonde zithouding aan te nemen. De zitting heeft een brede zit. Wanneer u een zadelkruk deelt, is de smalle zit de beste voorkeur. 75% van de gebruikers geeft hier voorkeur aan.

De gebruiks- en onderhoudsvriendelijke zadelstoel is verkrijgbaar met een verstelbare zithoek en een zithoek met een balans mechaniek. Met een verstelbare zithoek kunt u de zitting kantelen voor een gezonde zithouding. Het balans mechanisme is bedoeld om u te helpen bij het actief zitten. De draaibare zitting volgt al uw bewegingen en houdt de stand van de bekken en de wervelkolom in balans.

De zadelstoel is voorzien van een lendensteun die uw onderrug extra ondersteunt. U kunt de zadelzitting bestellen in 12 kleuren waarvan Stamskin zwart uit voorraad leverbaar is. Alle andere kleuren worden binnen 2 tot 3 weken geleverd.

Meer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
€ 541,00

Meerdere aantallen nodig?

Bel onze klantenservice voor al uw vragen
Bezoek één van onze showrooms
Gratis bezorging en snelle levertijden
Onze montageservice neemt u werk uit handen

Zadelstoel Jumper met lendensteun is voorzien van een anatomisch zadel dat u stimuleert om in een gezonde, ontspannen houding te zitten. De zitting kantelt uw bekken, waardoor uw wervels kunnen ontspannen, omdat er minder druk op de wervelkolom staat. De lendensteun biedt extra ondersteuning van de onderrug. De ruggensteun kan daarnaast ook voor ontspanning zorgen.

Het instellen van de zitting

Wanneer u de zadelstoel op uw hoogte gaat aanpassen, is het belangrijk dat uw voeten op de grond staan. De knieën zijn lichtgebogen. Om de hoogte van de zitting aan te passen, dient u de gaslifthendel omhoog te trekken.

De zadelkruk heeft een neigmechaniek waarmee u de zitting kunt kantelen. Wanneer u de zithoekhendel omhoog trekt, moet u tegelijkertijd uw bovenlichaam naar voren hangen om zo de zitting te laten buigen. U kunt de zithoek op uw eigen voorkeur instellen. Het kantelen van de zithoek zorgt voor een correcte en gezonde rughouding.

Kies voor een draaibare zithoek om een actieve zithouding aan te houden. De zitting beweegt 360 graden met uw bewegingen mee. De positie van uw bekken en rughouding blijft stabiel. Tijdens het bewegen traint u uw rug- en buikspieren. Het bevordert daarnaast de bloedsomloop. Dankzij dit mechanisme heeft u altijd een actieve zithouding.

Hygiëne

De zadelstoel is uitermate geschikt voor in werkruimtes waarbij hygiëne erg belangrijk wordt gevonden. De stof is namelijk bestand tegen bloed, zweet, urine en schimmel. Daarnaast is de zitting waterdicht. Wanneer u de zitting schoon wilt maken, kunt u het beste met behulp van een borstel met zeepwater inwrijven. Met water spoelt u de stoel af. U moet erop letten dat er geen olie of oplosmiddel in de zeep wordt gemengd.

Specificaties zadelstoel Jumper met lendensteun:

  • Voor gezond en actief zitten
  • Hoogteverstelling: 52-80 cm
  • Werkbladhoogte: 80-100 cm
  • Afmeting zitting: 44 x 30 cm (bxd)
  • Met lendensteun
  • Aluminium onderstel 54 cm

Materiaal:

  • Stamskin: TOP 4340, onderlaag polyamide-jersey, de coating heeft een bactierie- en schimmelwerende behandeling. Urine-, bloed,- zweet- en schimmelbestendig. 100% waterdicht, voldoet aan milieucommunicatienorm ISO 14001. 

Opties:

  • Smalle of brede zitting
  • Verstelbare zithoek of draaiende zitting
  • Harde of zachte wielen of trompetvoetjes

Heeft u vragen over deze zadelstoel? Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag bereikbaar via het nummer 076 8890466.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zadelstoel Jumper met lendensteun
Uw waardering