Zadelstoel Jumper

Meer informatie
BeschikbaarheidOp voorraad
Meer informatie
Levertijd3 tot 5 werkdagen
VerzendkostenGratis!
Garantie36 maanden

Zadelstoel Jumper is geschikt voor gebruikers met rugklachten. Een zadelkruk zorgt ervoor dat u in een gezonde en actieve houding komt te zitten, waardoor uw rug kan ontspannen.

U kunt de zadelstoel bestellen met een vaste zithoek, verstelbare zithoek en een draaiende zithoek. Met een verstelbare zithoek bepaalt u in hoeverre uw bekken worden gekanteld. Een balance 360° Dynamic Motion mechaniek volgt al uw bewegingen, waardoor uw lichaam in balans blijft. Hierdoor traint u ondertussen uw rugspieren.

Zadelstoel Jumper heeft een brede zitting. Wanneer u een zadelkruk deelt, is de smalle zit de beste voorkeur. 75% van de gebruikers geeft hier voorkeur aan. Daarnaast is de kruk verkrijgbaar in 12 kleuren. Stamskin zwart heeft een levertijd van 3-5 werkdagen, alle andere kleuren hebben een levertijd van 2-3 weken.

Meer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
€ 362,00

Meerdere aantallen nodig?

Bel onze klantenservice voor al uw vragen
Bezoek één van onze showrooms
Gratis bezorging en snelle levertijden
Onze montageservice neemt u werk uit handen

Zadelstoel Jumper is ontworpen om de zithouding van een gebruiker te verbeteren. Heeft u een zittende baan en last van uw rug? Dan kan een zadelstoel een goede oplossing zijn. Wanneer u op een zadelstoel zit worden uw bekken automatisch gekanteld. Daardoor ontstaat er meer ruimte tussen uw wervels. De wervelkolom ondervindt minder druk. Hoe krommer u zit, hoe meer druk erop uw wervels staat. De rugpijn zal daardoor erger worden. Met een zadelstoel zit u altijd actief en op een gezonde manier. De rug neemt een ontspannen houding aan.

Ergonomie:

De zadelstoel heeft een brede zitting, b44 x d30 cm. Daarnaast kunt u kiezen voor een zitting met een vaste zithoek, een verstelbare zithoek of een draaiende zithoek (balance mechaniek). Wanneer u rugklachten ondervindt, is het aan te raden om een verstelbare of draaiende zithoek te nemen. Met een verstelbare zithoek kunt u bepalen hoe ver u de bekken wilt kantelen.

Wanneer u veel last hebt van uw rug is een draaiende zithoek perfect. Deze mechaniek zorgt ervoor dat de zitting al uw bewegingen volgt. De bekken en de rug blijven in de goede stand en dus in balans. De drukpunten in het lichaam worden ontlast. Wanneer u een beweging maakt en de stoel meedraait, worden uw rugspieren aan het werk gezet. U traint en versterkt tijdens het werk uw spieren.

Onderhoud:

De zadelstoel is makkelijk schoon te maken met zeepwater. U kunt de stoel het beste met een borstel inwrijven en afspoelen met wat water. Let er wel op dat het zeep geen oplosmiddel of olie bevat. De zitting in de stoffering Stamskin kan tegen urine, bloed, zweet en schimmels. De kruk is daardoor uitermate geschikt voor in werkruimtes waarbij hygiëne belangrijk is. De stoffering van de stoel is waterdicht.

Specificaties:

  • Voor gezond en actief zitten
  • Hoogteverstelling: 59-77 cm
  • Werkbladhoogte: 80-100 cm
  • Afmeting zitting: 44 x 30 cm (bxd)
  • Aluminium onderstel 54 cm

Materiaal:

  • Stamskin: TOP 4340, onderlaag polyamide-jersey, de coating heeft een bactierie- en schimmelwerende behandeling. Urine-, bloed,- zweet- en schimmelbestendig. 100% waterdicht, voldoet aan milieucommunicatienorm ISO 14001. 

Opties:

  • Vaste zithoek, verstelbare zithoek of bewegende zitting (Balance mechaniek)
  • Harde of zachte wielen

Heeft u vragen over deze zadelstoel? Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar via het nummer 076 8890466.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zadelstoel Jumper
Uw waardering