Zadelstoel Amazone met lendensteun

Meer informatie
BeschikbaarheidOp voorraad
Meer informatie
Levertijd3 tot 5 werkdagen
VerzendkostenGratis!
Garantie36 maanden

Zadelstoel Amazone met lendensteun helpt u bij het krijgen van de juiste zithouding. Wanneer u op een zadelzitting gaat zitten, worden uw bekken automatisch gekanteld. Uw rug ondervindt dan minder druk en neemt een ontspannen houding aan. Voor extra ondersteuning van de onderrug heeft deze zadelstoel een lendensteun.

De zitting heeft een smalle zitting. Wanneer u een zadelkruk deelt, is de smalle zit de beste voorkeur. 75% van de gebruikers geeft hier voorkeur aan.

De gebruiksvriendelijke zadelstoel is leverbaar met een verstelbare zithoek en een draaibare zithoek. Met een verstelbare zithoek kunt u de zitting naar boven en naar onder kantelen. Een balance 360° Dynamic Motion mechaniek wil zeggen dat de zitting met u meedraait. Dit stimuleert het actief zitten, omdat uw spieren tijdens het bewegen worden getraind.

U kunt de zadelzitting bestellen in 12 kleuren. Stamskin zwart is uit voorraad leverbaar, alle andere kleuren worden binnen 2 tot 3 weken geleverd.

Meer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
€ 541,00

Meerdere aantallen nodig?

Bel onze klantenservice voor al uw vragen
Bezoek één van onze showrooms
Gratis bezorging en snelle levertijden
Onze montageservice neemt u werk uit handen

Zadelstoel Amazone met lendensteun is een ergonomische zadelzitting die gebruikers stimuleert om een gezonde, ontspannen zithouding aan te nemen. U zit als het ware als een ruiter op een paard, waardoor u automatisch uw bekken kantelt. Dit is goed voor de bloedsomloop en voor uw rug. Er staat namelijk minder druk op uw wervels.

De zithoek

De zadelzitting is verkrijgbaar in 2 zithoeken. U kunt er namelijk voor kiezen om de zadelstoel met een verstelbare zithoek te bestellen of met een draaibare zithoek. Met een verstelbare zithoek kunt u bepalen hoe ver uw bekken gekanteld dienen te worden.

De draaibare zitting zorgt ervoor dat u ondersteuning krijgt bij al uw bewegingen. U zult zich de hele dag fris en actief voelen. U laat namelijk constant uw lichaam op een ergonomisch manier bewegen. De stand van uw bekken en rug blijft altijd in balans. De drukpunten in uw lijf zullen daardoor ontlast worden. De zitting kan 360 graden draaien, waardoor uw buik- en rugspieren getraind worden.

Deze zadelstoel is inclusief een lendensteun die extra ondersteuning voor uw onderrug biedt. Daarnaast kunt u tijdens het actief zitten een ontspanmoment inplannen.

Het schoonmaken van de zitting

Het is erg belangrijk dat u geen olie of oplosmiddel gebruikt voor het schoonmaken van de zitting. Het beste is om de stoel met zeepwater in te wrijven en uit te spoelen met water. De zadelstoel met de bekleding Stamsin is waterdicht en bestand tegen bloed, urine, zweet en schimmel.

Specificaties van zadelstoel Amazone met lendensteun:

  • Voor gezond en actief zitten
  • Hoogteverstelling: 62-80 cm
  • Werkbladhoogte: 80-100 cm
  • Afmeting zitting: 34 x 30 cm (bxd)
  • Met lendensteun
  • Aluminium onderstel 54 cm

Materiaal:

  • Stamskin: TOP 4340, onderlaag polyamide-jersey, de coating heeft een bactierie- en schimmelwerende behandeling. Urine-, bloed,- zweet- en schimmelbestendig. 100% waterdicht, voldoet aan milieucommunicatienorm ISO 14001. 

Opties:

  • Verstelbare zithoek of draaiende zitting
  • Harde of zachte wielen

Heeft u vragen over deze zadelstoel? Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag bereikbaar via het nummer 076 8890466.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zadelstoel Amazone met lendensteun
Uw waardering