Zadelstoel Amazone laag

Meer informatie
BeschikbaarheidOp voorraad
Meer informatie
Levertijd3 tot 5 werkdagen
VerzendkostenGratis!
Garantie36 maanden

Zadelstoel Amazone laag zorgt ervoor dat u gezond en actief kunt werken. De zadelstoel is vanwege zijn lage zitting geschikt voor kleine mensen die aan een lage tafel werken. De ergonomische zadelkruk heeft een smalle zitting. Wanneer u een zadelkruk deelt, is de smalle zit de beste voorkeur. 75% van de gebruikers geeft hier voorkeur aan.

U heeft keuze uit een zitting met een vaste zithoek, verstelbare zithoek en een zithoek die met uw lichaam meedraait. Met een verstelbare zithoek bepaalt u de stand van uw bekken. Wanneer u rugklachten heeft is een zithoek die met uw lichaam meedraait een goede optie. U traint uw rugspieren tussen het werken door. Dit heet de Balance 360° Dynamic Motion mechaniek.

Zadelstoel Amazone laag is verkrijgbaar in 12 kleuren. Stamskin zwart is uit voorraad leverbaar, de overige kleuren hebben een levertijd van 2 tot 3 weken.

Meer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
€ 362,00

Meerdere aantallen nodig?

Bel onze klantenservice voor al uw vragen
Bezoek één van onze showrooms
Gratis bezorging en snelle levertijden
Onze montageservice neemt u werk uit handen

Zadelstoel Amazone laag is ontworpen om de zithouding van een werknemer te verbeteren. De zadelkruk zorgt ervoor dat u op een ergonomisch verantwoorde manier kunt werken. Wanneer u op een zadelstoel zit, staat de wervelkolom in een houding die minder vermoeiend is. Omdat de gebruiker automatisch de bekken kantelt, zal de druk op de wervels in de rug afnemen. Hierdoor neemt de rug een ontspannen houding aan.

Zitting:

De zadelstoel heef een smalle zitting. Als extra optie kunt u kiezen voor een zitting die met uw lichaam meebeweegt, de balance mechaniek. Deze mechaniek zorgt ervoor dat de wervelkolom en het bekken in dezelfde stand blijven staan wanneer u een andere houding aanneemt. Hierdoor worden de drukpunten in uw lichaam ontlast.

U kunt de zadelstoel met vaste of verstelbare zithoek bestellen. Met een verstelbare zithoek kunt u de zitting naar voor en naar achteren kantelen. U kunt de zitting dan instellen zoals u het wilt. Wanneer u een zadelstoel met een vaste zithoek besteld, heeft u niet de mogelijkheid om de stand van de zitting te bepalen. Het enige wat u dan kunt aanpassen is de zithoogte.

Onderhoud:

De zitting van de zadelstoel is gemaakt van een stoffering die urine-, bloed-, zweet- en schimmelbestendig is. Daarnaast is de stof waterdicht. U kunt de stoel het beste met een borstel en zeepwater inwrijven en afspoelen met water. Vermijdt vooral reinigingsproducten met oplosmiddelen of olie.

Specificaties:

  • Voor gezond en actief zitten
  • Hoogteverstelling: 49 - 63 cm
  • Werkbladhoogte: 70 - 85 cm
  • Afmeting zitting: 34 x 30 cm (bxd)
  • Aluminium onderstel 54 cm

Materiaal:

    Stamskin: TOP4340, onderlaag polyamide-jersey, coating bacterie-en schimmelwerende behandeling. Urine-, bloed-, zweet- en schimmelbestendig, 100% waterdicht. Voldoet aan milieucommunicatie norm ISO 14001.

Opties:

  • Vaste zithoek, verstelbare zithoek of bewegende zitting
  • Harde of zachte wilen of trompetvoetjes

Heeft u vragen over deze zadelstoel? Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar via het nummer 076 8890466.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zadelstoel Amazone laag
Uw waardering