Zadelstoel Amazone hoog

Meer informatie
BeschikbaarheidOp voorraad
Meer informatie
Levertijd3 tot 5 werkdagen
VerzendkostenGratis!
Garantie36 maanden

Zadelstoel Amazone hoog is geschikt voor lange mensen die aan hoge werktafels werken. Wanneer u rugklachten heeft, is een zadelstoel perfect. Dankzij een zadelstoel neemt u een actieve zithouding aan. U kantelt automatisch uw bekken.

Zadelstoel Amazone hoog is heeft een smalle zitting. De zitting kan daarnaast besteld worden met een vaste zithoek, verstelbare zithoek en een Balance 360° Dynamic Motion mechaniek. Wanneer u een zadelkruk deelt, is de smalle zit de beste voorkeur. 75% van de gebruikers geeft hier voorkeur aan.

Stamskin zwart is uit voorraad leverbaar, de andere kleuren worden binnen 2 tot 3 weken geleverd.

Meer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
€ 362,00

Meerdere aantallen nodig?

Bel onze klantenservice voor al uw vragen
Bezoek één van onze showrooms
Gratis bezorging en snelle levertijden
Onze montageservice neemt u werk uit handen

Zadelstoel Amazone hoog is ontworpen voor lange gebruikers die moeten werken aan hoge bureaus. De zadelkruk zorgt ervoor dat u automatisch een goede zithouding aanneemt. Dit komt omdat uw bekken gekanteld worden wanneer u zit. Door het kantelen van uw bekken ontstaat er meer ruimte tussen uw wervels en zal de wervelkolom minder onder druk staan. Uw rug neemt een actieve houding aan.

Zithoek kiezen

Wanneer u een zadelstoel met een verstelbare zithoek bestelt, kunt u de zitting naar voren en naar achteren kantelen. U bepaalt dan zelf hoe ver u de bekken wilt kantelen. Wilt u uw rug nog meer ontlasten? Dan is de zadelstoel met een draaibare zitting een goede oplossing. Deze zitting zal elke beweging die u maakt volgen. Dit zorgt ervoor dat de buik- en rugspieren getraind en versterkt worden terwijl u beweegt. Uw lichaam blijft in balans doordat de stand van uw bekken en rug stabiel blijft. U kunt met de ring onder de zitting bepalen hoe beweeglijk de zitting mag zijn.

Het schoonmaken van de ziting

Deze zadelstoel is onderhoudsvriendelijk, omdat de stoffering van de zitting makkelijk te reinigen is. De zitting is bestand tegen bloed, zweet, urine en schimmel. U kunt de zitting het beste met zeepwater schoonmaken en afspoelen met water. De zitting is waterdicht. Het is belangrijk dat u geen olie of oplosmiddelen gebruikt bij het schoonmaken van de zadelstoel.

Specificaties:

  • Voor gezond en actief zitten
  • Hoogteverstelling: 63-88 cm
  • Werkbladhoogte: 90-115 cm
  • Afmeting zitting: 34 x 30 cm (bxd)
  • Aluminium onderstel 54 cm

Materiaal:

    Stamskin: TOP 4340, onderlaag polyamide-jersey, de coating heeft een bactierie- en schimmelwerende behandeling. Urine-, bloed,- zweet- en schimmelbestendig. 100% waterdicht, voldoet aan milieucommunicatienorm ISO 14001. 

Opties:

  • Vaste zithoek, verstelbare zithoek of bewegende zitting
  • Harde of zachte wielen of trompetvoetjes

Heeft u vragen over deze zadelstoel? Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar via het nummer 076 8890466.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zadelstoel Amazone hoog
Uw waardering