Kast Big Orga Play&Work

Meer informatie
BeschikbaarheidOp voorraad
Meer informatie
Levertijd4 tot 6 weken
VerzendkostenGratis!
Garantie36 maanden

Kast Big Orga Play&Work is een handige kast met een diep lade en open vak. Het open vak heeft een dicht melamine paneel of metalen rekje als achterwand. De lade heeft een stijlvolle massief houten greep. Bureaubladen uit de Play&Work-collectie sluiten naadloos aan op de legplank van deze kast.

Afmetingen Big Orga Tower

  • 40 x 80 x 111,7 cm (BxDxH)

Wanneer u de bureautafel van de Play&Work collectie en Kast Big Orga met elkaar wilt combineren, dient u in uw bestelling aan te geven of u de kast links of rechts naast uw bureau wilt plaatsen.

Meer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
€ 622,00

Meerdere aantallen nodig?

Bel onze klantenservice voor al uw vragen
Bezoek één van onze showrooms
Gratis bezorging en snelle levertijden
Onze montageservice neemt u werk uit handen

Kast Big Orga Play&Work is een compacte kast met veel opbergruimte. De kast is ideaal voor naast uw bureau en daardoor een toevoeging aan de bureautafel Play&Work. Bureaubladen uit de Play&Work-collectie sluiten naadloos aan op de legplank van deze kast. In uw bestelling geeft u aan of u een bureau wilt mee bestellen en of kast Big Orga links of rechts naast uw bureau moet komen te staan.

Het bureau heeft aan één zijde ronde hoeken en een met vierkante hoeken. De zijde met de vierkante hoeken staat tegen de kast.

Deze kast is verkrijgbaar in 2 varianten: met een open vak met dicht melamine paneel of met metalen rekje als achterwand. De lade van 80 cm diep met 2 legplanken heeft een massief houten greep. De kast heeft een stootvaste metalen plint.

Afmetingen:

  • 40 x 80 x 111,7 cm (BxDxH)

Specificaties:

  • Materiaal: melamine 18 en 25 mm dik
  • Metalen plint
  • Met een diepe lade en open vak

Heeft u vragen over de kast? U kunt ons altijd mailen via het mailadres: info@kantoormeubelencenter.nl. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via het nummer 076-8890466.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kast Big Orga Play&Work
Uw waardering