Vergaderstoelen met wielen

Vergaderstoelen met wielen. Uit voorraad leverbaar!

Kantoormeubelencenter.nl biedt een ruime collectie vergaderstoelen met wielen. Wendbaar en zeer veelzijdig. De wieltjes zorgen ervoor dat u de stoel gemakkelijk naar voren en achteren schuift. De vergaderstoelen met wielen zijn verkrijgbaar met bekleding in stof en leder in meerdere kleuren. Zorgvuldig geselecteerde stoelen die stuk voor stuk zorgen voor een stijlvolle uitstraling en prettig zitcomfort bieden. U heeft keuze uit stoelen in verschillende prijsklassen met altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding. Bestel uw favoriete model nu online!

Verrijdbaar en flexibel

Groot voordeel van vergaderstoelen met wielen is dat u ze op meerdere plekken kunt gebruiken. Deze stoelen zijn ook ideaal als bijzetstoel en u rolt ze gemakkelijk van de ene naar de andere ruimte. Bekijk bijvoorbeeld Vergaderstoel Costa: een makkelijk wendbare stoel met klasse. Of model Milano en de luxere uitvoering.

Vergaderstoel Monaco. Monaco heeft extra brede armleggers en is in zwart uit voorraad leverbaar. Liever een stoel met een meer zakelijke uitstraling? Bekijk dan eens Vergaderstoel Guest.

Bij Kantoormeubelencenter.nl heeft u keuze uit:

  • Verrijdbare stoelen in verschillende uitvoeringen
  • Luxe stoelen met chromen frame
  • Extra’s zoals stiksels en bijpassende armdekjes
  • Bekleding in stof of leder in meerdere kleuren
  • Stoelen uit voorraad leverbaar

Bekijk ook de verrijdbare vergadertafels

U vergadert nog flexibeler met opklapbare en verrijdbare vergadertafels. Kantoormeubelencenter.nl biedt een mooie en gebruiksvriendelijke collectie tafels die u met één handomdraai in en uitklapt. Bovendien zijn deze tafels ‘nestbaar’ waardoor ze weinig ruimte innemen tijdens opslag. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren.

Vergaderstoelen 4-poots frame kopen? Wij helpen u graag!

Het deskundige verkoopteam van Kantoormeubelencenter.nl geeft u graag alle gewenste productinformatie. Bel 076 – 88 90 466, maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur.