Directiemeubilair

Directiemeubilair met maximale functionaliteit.

Bij Kantoormeubelencenter vindt u alles wat u nodig heeft voor de inrichting van uw directiekamer. Van bureau- en vergadertafels in verschillende afmetingen tot bijpassende kasten en directiestoelen. Varieer met diverse materialen, zoals houtfineer, melamine, staal en glas. Kwalitatieve directiemeubelen zijn onmisbaar voor het bestuur/management. Daar waar belangrijke beslissingen worden gemaakt moet het directiemeubilair niet alleen stijlvol zijn, maar ook functioneel. Bij de juiste inriching van de directiekamer bouwt u meer vertrouwen, geloofwaardigheid en autoreit op bij klanten en werknemers. Kies voor de directiemeubelen die passen bij uw bedrijfscultuur.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste directiemeubilair? Bel voor advies op maat met onze Klantenservice op 076 – 88 90 466.

Directiemeubelen kopen voor elke directieruimte

U heeft bij kantoormeubelencenter.nl keuze uit verschillende soorten directiemeubilair. Directiemeubelen van bijvoorbeeld X.time hebben ruime afmetingen en combineren klasse met een moderne touch. Liever een strakke no-nonsense kantoorinrichting? Kies dan voor directiemeubilair uit de nieuwe T45-serie. Op en top stoere Italiaanse finesse!

Voordelen van bestellen bij Kantoormeubelencenter.nl:

  • Ruim assortiment directiemeubilair
  • Keuze uit verschillende designstijlen
  • Verschillende afmetingen bureaus en aanbouwbladen
  • Combineren van o.a. bladen, kasten, ladeblokken en directiestoelen
  • Kwaliteit tegen scherpe tarieve.

De juiste sfeer in uw directiekamer

Een directieruimte moet er tiptop uitzien. De inrichting van de directiekamer zegt veel over de sfeer en cultuur in uw bedrijf. Kiest u voor koel en zakelijk of juist voor open en vriendelijk?

Naast het kantoormeubilair is lichtinval van grote invloed op  de sfeer in uw kantoor. Veel daglicht geeft een open, vriendelijke ambiance. Is privacy in de directieruimte belangrijk? Daar past een donkerder ruimte bij met minder direct daglicht.

Advies nodig?

Het inrichten van kantoren is ons vak. Wilt u advies voor het inrichten van uw kantoor of directiekamer?
Bel 076 – 88 90 466 of vul het contactformulier in voor tips en verkoopinformatie.

Directiemeubilair