Prikbord wave


Prikbord wave heeft een afmeting van 90 x 120 cm (bxh). Het bordoppervlak is zelfherstellend wanneer u de pins van het bord verwijderd. Daarnaast heeft het paneel een geluiddempende eigenschap. Het prikbord draagt bij aan de akoestiek binnen uw werkruimte.

Met behulp van aluminium strips kunt u het akoestische prikbord aan de muur bevestigen. Het montagemateriaal wordt bij de bestelling meegeleverd.

Het prikbord is leverbaar in twee kleuren: zwart-grijs en blauw-rood. Dankzij de kleuren en het ontwerp van het prikbord, zal het product uitstekend passen binnen een stijlvolle kantoorinrichting.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Levertijd: 3 tot 5 werkdagen

Verzendkosten: Gratis!
Garantie: 36 maanden
€ 372,00 ( Incl. BTW: € 450,12 )

Meerdere aantallen nodig? Offerte aanvragen

  * Verplichte velden

  Prikbord puzzel bestaat uit twee kleuren oppervlaktes die samen een groot prikbord van 100 bij 100 cm vormen. Het prikbord speelt in op de veranderende behoeften in de moderne kantooromgeving. Het bordoppervlak is niet alleen beprikbaar, maar ook decoratief vanwege het stijlvolle design.

  Het paneel is naast geluiddempend ook zelfherstellend. Dit wil zeggen dat het bordoppervlak zich zelf herstelt wanneer u de pins van het bord verwijderd.

  Het montagemateriaal wordt bij de bestelling geleverd. Met de aluminium strips kunt u het paneel met een blinde ophang aan de muur monteren.

  Specificaties Prikbord puzzel:

  • Lange levensduur
  • Gemaakt van natuurlijke materialen
  • Geluiddempend
  • Zelfherstellend

  Kleuren:

  • Zwart-grijs
  • Rood-blauw

  Heeft u vragen over dit prikbord? Neem dan contact op met onze klantenservice via het nummer 076 8890466.