Prikbord float bedrukt


Prikbord float bedrukt is decoratief en functioneel tegelijk. Het is mogelijk om een wereldkaart, tijdlijn of uw eigen ontwerp op het prikbord te laten bedrukken.

Het prikbord heeft een afmeting van 90 x 120 cm (bxh). Het prikoppervlak is zelfherstellend wanneer u pins van het bord verwijderd. Daarnaast dempt het prikbord het geluid in de werkruimte. Het prikbord is namelijk gemaakt van natuurlijke grondstoffen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Levertijd: 2 tot 3 weken

Verzendkosten: Gratis!
Garantie: 36 maanden
€ 366,00 ( Incl. BTW: € 442,86 )

Meerdere aantallen nodig? Offerte aanvragen

  * Verplichte velden

  prikbord float bedrukt tijdlijn
  prikbord float bedrukt wereldkaart

  Prikbord float bedrukt is 90 cm breed en 120 cm hoog. Bent u creatief ingesteld? Dan is dit prikbord een goede manier om uw creativiteit te kunnen uiten. Het is namelijk mogelijk om uw eigen ontwerp op het prikbord te laten bedrukken. U kunt daarnaast ook kiezen uit de bestaande ontwerpen: een wereldkaart of een tijdlijn.

  Dit prikbord is naast functioneel dus ook decoratief. Dankzij dit prikbord kunt u inspelen op de veranderende behoeftes in een kantoorinrichting. Met dit prikbord maakt u het kantoor hip en stijlvol.

  Door de strakke afwerking en de schuine randen lijkt het prikbord te zweven op de muur. Het montagemateriaal is niet te zien. U kunt het prikbord strak tegen de muur monteren. Het bevestigingsmateriaal wordt bij het product geleverd.

  Het prikoppervlak is uitsluitend gemaakt van natuurlijke grondstoffen die voor 45 procent recyclebaar zijn. Prikbord float bedrukt is zelfherstellend, geluiddempend en heeft een lange levensduur. Dit multifunctionele prikbord is van hoge kwaliteit.

  Specificaties Prikbord float bedrukt:

  • Afmeting: 90 x 120 (bxh)
  • Lijkt aan de muur te zweven
  • Lange levensduur
  • Gemaakt van natuurlijke materialen
  • Geluiddempend
  • Zelfherstellend
  • Inclusief montagemateriaal

  Heeft u vragen over dit prikbord? U kunt contact opnemen met onze klantenservice via het nummer 076 8890466. Een van onze medewerkers zal u helpen met uw vragen.