Kantoor accessoires

Maak uw kantoor helemaal af met de accessoires van Kantoormeubelencenter.nl. Hier vindt alle producten voor de finishing touch. Van kabelgoten en werkplekverlichting tot ergonomische producten en stekkerdozen. De beste kantoorbenodigdheden tegen een scherpe prijs. Kies de accessoires die u nodig heeft en bestel direct online!

Kantoor accessoires

Ergonomische producten

Onmisbaar voor een goede werkhouding. Met deze producten zorgt u ervoor dat uw werkplek helemaal bij uw persoonlijke voorkeuren past. Kantoormeubelencenter.nl levert o.a. ergonomische voetenbankjes en speciale standaards voor uw tablet of notebook.

Werkplekverlichting

U werkt prettiger in een ruimte met goede verlichting. Stem de verlichting af op de hoeveelheid daglicht in uw kantoor. Kantoormeubelencenter.nl levert zowel verlichting voor op bureautafels als voor aan het plafond en op de vloer.

Monitorarmen

Ideaal als u anderen wilt mee laten kijken op uw computerscherm. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zowel met één als twee zwenkarmen.

CPU houders

Geschikt voor het plaatsen van uw CPU onder uw bureaublad. Uw CPU is netjes uit het zicht, maar wel binnen handbereik. Verstelbaar en eenvoudig te monteren.

Elektrificatie

Extra stroompunten en plug-ins voor uw netwerk nodig? Kantoormeubelencenter.nl biedt een ruim assortiment stekkerdozen en powerboxes. Te integreren in het bureaublad of los te gebruiken.

Kabelmanagement

Niets zo lelijk als loshangende kabels! Geef uw kantoor een strakke en opgeruimde look met het uitgebreide assortiment kabelklemmen, kabeldoorvoerkleppen, kabelgoten- en slangen.

PL-1 persoonlijke lade

Afsluitbare lade onder uw bureautafel voor al uw persoonlijke eigendommen. Leverbaar in verschillende kleuren.