Werkplekinrichting

Alles voor uw werkplek!

Bij Kantoormeubelencenter vindt u alles wat u nodig heeft voor de inrichting van werkplekken. Bedenk eerst hoeveel werkplekken er in de ruimte passen. Bepaal vervolgens de grootte van elk bureau en of bureautafels in hoogte verstelbaar moeten zijn. Naast ergonomische eisen zijn er nog andere zaken waar u op moet letten. Bijvoorbeeld lichtinval en akoestiek. Kies het kantoormeubilair dat aan al uw wensen voldoet en geef uw bedrijf de uitstraling die het verdient. Bestel bij ons moderne kantoormeubelen van topkwaliteit tegen een scherpe prijs die uw werkplek een frisse en stijlvolle uitstraling geven.

Hulp nodig bij de inrichting van uw werkplek? Bel voor advies op maat met onze Klantenservice op 076 – 88 90 466.

Voor alle werkplekken een passend design

Smaken en budgetten verschillen. Bij Kantoormeubelencenter.nl kunt u kiezen uit verschillende designstijlen en prijsniveaus. Van modern en strak tot klassiek en robuust. Bekijk de collecties en maak uw keuze.

Voordelen van bestellen bij Kantoormeubelencenter.nl

  • Ruim assortiment kantoormeubilair
  • Keuze uit verschillende designstijlen
  • Combineren van o.a. bladen, aanbouwtafels, ladenblokken, onderstellen en poten
  • Korte levertijden
  • Scherpe tarieven
  • Werkplekken die bij uw bedrijf passen

Advies nodig?

Het inrichten van werkplekken is ons vak. Wenst u specifieke informatie over kantoorproducten of wilt u advies voor het inrichten van uw kantoor? Bel 076 - 8890466 of vul het contactformulier in.

Werkplek inrichten