Scheidingswanden Gotessons

Scheidingswanden van Gotessons zijn van superieure kwaliteit.

De akoestische scheidingswanden Gotenssons vallen in de A-klasse, wat staat voor de hoogste akoestische waarde. In combinatie met de fraaie afwerking, zijn deze scheidingswanden een absolute aanwinst voor uw kantoor. Naast een betere akoestiek, zorgen de scheidingwanden van Gotessons voor rust en werkcomfort.

Bovendien heeft u voor bekleding van de wanden keuze uit exclusieve stofsoorten in een ruim kleurenpalet. Een kwaliteitsproduct waar u jaren plezier van zult hebben. Kies en bestel direct online!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Voordelen van scheidingswanden Gotessons:

  • Klasse-A akoestische scheidingswanden
  • Optimale akoestische werking
  • Keuze uit losstaande schermen en koppelbare schermen
  • Wanden gemakkelijk aan elkaar ritsen
  • Losstaande schermen met vaste voet of met wieltjes
  • Mooie stoffen in een veelheid aan kleuren

Snel scheidingswanden aan elkaar ritsen

Uniek aan de Gotessons scheidingwanden is het koppelsysteem. Hier komen geen klemmen aan te pas! De bekleding van de wanden is voorzien van stevige, soepel lopende ritsen. U koppelt de wanden eenvoudig door ze aan elkaar te ritsen. De ritsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kiest u voor onopvallend of juist voor een contrasterend accent? Alles is mogelijk. Bekijk bijvoorbeeld de Scheidingswand Gotessons A30 Booth. Deze wand bestaat standaard uit 3 delen, maar is ook per 5 of 8 delen tegelijk te bestellen.

Bij Gotessons staat akoestiek altijd op de eerste plek!

Natuurlijk zien de scheidingswanden van Gotessons er piekfijn uit. Mooie stoffen en een onberispelijke afwerking. Maar de excellente akoestische waarde is waar Gotessons scheidingswanden befaamd om zijn. Dit komt door de houten kern die is gevuld met klasse A akoestisch foam. Dit levert een product op dat maximaal bijdraagt aan een optimale werkomgeving. Uw medewerkers profiteren van een prettige akoestiek en hebben niet langer last van storende geluiden. Ideaal in een kantooromgeving waar veel wordt getelefoneerd. De fijne akoestiek zorgt ervoor dat medewerkers fitter zijn en blijven.

Wenst u flexibele wanden die u eenvoudig kunt verplaatsen? Bekijk dan eens de Gotessons A30 Floor scheidingswand, leverbaar met wielen.

Gotessons Bureauschermen

Naast scheidingswanden, vindt u in het assortiment van Gotessons ook bureauschermen. Deze bureauschermen plaatst u op of voor het bureaublad. Scheidingswand akoestisch Pure Air Zone ventileert zelfs schone lucht. U bevestigt de Gotessons bureauschermen en voorzetschermen eenvoudig met klemmen aan het bureaublad.

Vraag het onze klantenservice!

Onze klantenservice beantwoordt uw vragen en geeft u graag advies. Ook over aanvullende maatregelen voor het verder verbeteren van de akoestiek in uw kantoor. De klantenservice is bereikbaar via 076 – 88 90 466, maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur.