Akoestische booth Ego


Akoestische booth Ego bestaat uit twee gestoffeerde zitbanken met een gekoppelde tafel. De meubels worden afgesloten middels hoge, akoestische wanden. Deze overleg unit is ecologisch doordacht.

De verschillende onderdelen worden met behulp van een uniek koppelsysteem gemonteerd. Het ontkoppelen is zeer eenvoudig.

Afmeting concentratie werkplek: 210 x 145 x 150 cm (bxdxh).

Een concentratie unit wordt gebruikt voor informeel overleg, geconcentreerd werken of het voeren van telefoongesprekken. Storende factoren worden middels milieuvriendelijke, akoestische materialen geabsorbeerd. Deze geluidsdichte cabine verhoogt daardoor de productiviteit.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Levertijd: 4 tot 6 weken

Verzendkosten: Gratis!
Garantie: 120 maanden
€ 6.934,00 ( Incl. BTW: € 8.390,14 )

Meerdere aantallen nodig? Offerte aanvragen

  • Compo 2.0

* Verplichte velden

Akoestische booth Ego is een concentratie unit die zorgt voor privacy en een rustige werkomgeving. De concentratie werkplekken zijn geschikt voor ontvangstruimtes, publieke ruimtes of kantoren.

Onderdelen:

  • 2x sofa: 145 x 70 cm (bxd)
  • Tafel
  • Akoestische wanden

Afmeting akoestische pod: 210 x 145 x 150 cm (bxdxh).

Deze overlegplek is voorzien van twee comfortabele sofa’s die gemaakt zijn van akoestische pur met een textiel voering. Het materiaal heeft een akoestische werking. De hoge akoestische wanden van 150 cm zorgen voor een afscheiding. Dankzij de schermen rondom de banken ontstaat er een stille werkplek.

Zeer geschikt voor telefonisch overleg, geconcentreerd werken en informeel overleg.

Stofferingen:

  • Sk
  • Extreme
  • Atlantic

Middels een kliksysteem is het eenvoudig om deze akoestische overleg unit te monteren en demonteren.

Wilt u de schermen bestellen in een andere kleur als de zitbanken? Neem dan contact op met onze klantenservice via 076-8890466.