Vergaderstoelen sledeframe

Vergaderstoelen sledeframe. Kies uw favoriete model!

Kantoormeubelencenter.nl biedt een ruim assortiment vergaderstoelen met sledeframe. Van moderne en klassieke modellen tot hippe exemplaren met kleurige stoffen of lederen bekleding. Vergaderstoelen met sledeframe combineren duurzame kwaliteit met een stijlvol design. Zo zijn er verschillende modellen met bijzondere details, zoals mooie stiksels die de stoel nét wat extra’s geven. Stoelen met sledeframe zijn geschikt voor elke ondergrond en zijn makkelijk verplaatsbaar. Op een harde ondergrond voorkomen viltgeleiders dat er krassen op de vloer komen. U kunt deze aan uw bestelling toevoegen. Kies uw favoriete model en bestel nu online!

Tijdloos zitcomfort

Vergaderstoelen met sledeframe bieden heerlijk zitcomfort. Dit komt door de licht verende beweging die deze stoelen zo uniek maakt. U heeft keuze uit stoelen met en zonder armleggers. Tijdloze modellen die perfect passen in een kantoor van deze tijd zijn bijvoorbeeld Vergaderstoel Uni en Vergaderstoel Classic Visitor. Een vergaderstoel sledeframe die gegarandeerd de show steelt is de Vergaderstoel Swing. Verkrijgbaar in maar liefst 10 kleuren Hermes leder of in 16 stofkleuren. Ook bijzonder comfortabel en elegant is de Vergaderstoel Jolly, met chromen sledeframe en armleggers.

Bij Kantoormeubelencenter.nl heeft u keuze uit:

  • Verschillende modellen stoelen met sledeframe
  • Bekleding met stof en leder in meerdere kleuren
  • Netbespanning in de rug
  • Viltgeleiders t.b.v. harde vloeren
  • Met en zonder armleggers
  • Stoelen uit voorraad leverbaar

Meerdere vergaderstoelen bestellen?

Wilt u meerdere vergaderstoelen tegelijk bestellen, vraag dan bij onze Klantenservice een scherpe offerte op maat.

Ook geeft het deskundige verkoopteam van Kantoormeubelencenter.nl u altijd alle gewenste productinformatie. Bel 076 – 88 90 466, maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur.