Conferentiestoel Miss


De conferentiestoel Miss heeft perfecte zit en is daarbij ook nog prachtig om te zien. De Italiaanse fabrikant maakt conferentiestoelen in diverse uitvoeringen. Kenmerkend is het stikselpatroon.

Tevens leverbaar in Barkruk, Cantilever en Sterpoot.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Levertijd: 4 tot 6 weken

Verzendkosten: Gratis!
Garantie: 36 maanden
€ 233,00 ( Incl. BTW: € 281,93 )

Meerdere aantallen nodig? Offerte aanvragen

* Verplichte velden

Conferentiestoelen Miss
Conferentiestoelen Miss vierpoots
conferentiestoel miss slede
conferentiestoel barkruk
Conferentiestoelen Miss stofstalen
Conferentiestoelen Miss stof

De conferentiestoel Miss heeft een ongekende goede zit en is daarbij ook nog erg fraai om te zien. Het Italiaanse New Line Office maakt prachtige conferentiestoelen in diverse uitvoeringen. Het stikselpatroon van deze fabrikant is dan ook kenmerkend. Ook leverbaar in barkruk, cantilever en sterpoot, een mooie combinatie van design en comfort.

Laat je inspireren en creëer jouw eigen identiteit en kies dus voor een sfeer welke bij je past. Een fijne kleurrijke werkomgeving draagt bij aan werkvreugde, dus ook aan productiviteit en creativiteit. De vergaderstoel Miss is een stoel welke eigenlijk niet mag ontbreken in die bewuste sfeer. Een nieuwe trendy inrichting!

Kenmerken conferentiestoel Miss

  • kenmerkend stikselpatroon
  • design én comfort
  • leverbaar in kunstleder (21 kleuren) 50.000 mtd / brandvertragend
  • leverbaar in trevira (17 kleuren) CS 70.000 mtd / brandvertragend

Fabrikant
New Line is opgericht in 1984 en is één van de meest bekende internationale merken op het gebied van office fauteuils. New Line staat synoniem aan Italiaans design en kwaliteit. Creatief handwerk op basis van onderzoek en het experimenteren met nieuwe materialen, nieuwe technologieën en marketing.

Meubelstof Trevira
Meubelstof met als belangrijk voordeel : brandvertragend, antibacterieel.  Zeer geschikt voor bijvoorbeeld kantoor, horeca, scholen, openbare gelegenheden.