Roldeurkasten Akoestisch

Geluid in kantoor leidt af en haalt uw medewerkers uit hun concentratie. Kantoormeubilair zoals akoestische kasten kunnn een belangrijke rol spelen in het dempen van storende omgevingsgeluiden. Bij de akoestische kasten van Kantoormeubelencenter.nl absorberen de roldeuren het omgevingsgeluid. Dit zorgt ervoor dat medewerkers meer rust ervaren en zo prettiger kunnen werken. De akoestische rolkasten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Maak uw keuze en bestel direct online!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Het geheim: akoestisch foam!

Bij de akoestische kasten in de collectie van Kantoormeubelencenter.nl zijn de lamellen van de roldeuren geperforeerd. In de lamellen bevindt zich hoogwaardig akoestisch foam dat omgevingsgeluiden optimaal absorbeert. Dit zorgt voor een rustiger en prettiger werkomgeving en draagt bij aan een hogere productiviteit in uw organisatie.

Bij Kantoormeubelencenter.nl heeft u keuze uit:

  • Geluiddempende kasten in verschillende afmetingen
  • Kasten met geluidsabsorberende roldeuren
  • Roldeuren en kastombouw in meerdere kleuren
  • Kasten met en zonder legborden
  • Gratis verzending

Steeds meer open werkplekken

Het kantoor van nu heeft minder kamers en bestaat steeds meer uit open ruimtes. Dit vraagt om extra aandacht voor akoestiek. Het plafond, de wanden en de vloer zijn van grote invloed op de akoestiek in een kantoor. Akoestische wanden en panelen leveren ook een grote bijdrage aan een rustige, prettige werkomgeving. Bekijk daarom ook eens de collectie akoestische scheidingswanden van Kantoormeubelencenter.nl.

Akoestische roldeurkasten kopen? Onze Klantenservice helpt u graag!

Het deskundige verkoopteam van Kantoormeubelencenter.nl geeft u graag alle gewenste productinformatie. Bel 076 - 88 90 466, maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur.