Draaideurkasten

Draaideurkasten. Direct uit voorraad leverbaar!

Draaideurkasten zijn ideaal voor het opbergen van al uw kantoorspullen. U heeft in een oogopslag een overzicht van al uw mappen en documenten. De draaideurkasten van Kantoormeubelencenter.nl zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals metaal en melamine. U heeft keuze uit kasten met 1 tot 5 legborden, vanaf 74 hoog. De melamine kasten zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren. Maak uw keuze en bestel online!

Draaideurkast met 1 tot 5 legborden

Welke kast u kiest, hangt ten eerste af van de hoeveelheid kastruimte die u nodig heeft. Ook is de inrichting van uw kantoor van invloed op uw keuze. Wellicht wilt u meerdere kasten naast elkaar plaatsen. Of kiest u liever voor een speelse opstelling en wisselt u lage kasten af met hogere exemplaren?

De laagste draaideurkasten worden geleverd met 1 legbord. De hoogste draaideurkasten bieden volop bergruimte met 5 legborden. Alle kasten zijn voorzien van een slot met 2 sleutels.

Bij Kantoormeubelencenter.nl heeft u keuze uit:

  • Metalen kasten met draaideuren.
  • Kasten kunststof/melamine
  • Verschillende afmetingen.
  • Met 1 tot 5 legborden.
  • Draaideurkasten uit voorraad leverbaar.

Draaideurkasten nodig? Wij helpen u graag!

Het deskundige verkoopteam van Kantoormeubelencenter.nl geeft u graag alle gewenste productinformatie. Bel 076 - 88 90 466, maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur.