Draaideurkasten

Draaideurkasten zijn ideaal voor het opbergen van al uw kantoorspullen. U heeft in een oogopslag een overzicht van al uw mappen en documenten. De draaideurkasten van Kantoormeubelencenter.nl zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals metaal en melamine. U heeft keuze uit kasten met 1 tot 5 legborden, vanaf 74 hoog. De melamine kasten zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren. Maak uw keuze en bestel online!

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste draaideurkasten? Bel voor advies op maat met onze Klantenservice op 076 – 88 90 466.

Draaideurkast met 1 tot 5 legborden

Welke kast u kiest, hangt ten eerste af van de hoeveelheid kastruimte die u nodig heeft. Ook is de inrichting van uw kantoor van invloed op uw keuze. Wellicht wilt u meerdere kasten naast elkaar plaatsen. Of kiest u liever voor een speelse opstelling en wisselt u lage kasten af met hogere exemplaren?

De laagste draaideurkasten worden geleverd met 1 legbord. De hoogste draaideurkasten bieden volop bergruimte met 5 legborden. Alle kasten zijn voorzien van een slot met 2 sleutels.

Bij Kantoormeubelencenter.nl heeft u keuze uit:

  • Metalen kasten met draaideuren
  • Kasten kunststof/melamine
  • Verschillende afmetingen
  • Met 1 tot 5 legborden
  • Draaideurkasten uit voorraad leverbaar

Draaideurkasten nodig? Wij helpen u graag!

Het deskundige verkoopteam van Kantoormeubelencenter.nl geeft u graag alle gewenste productinformatie. Bel 076 - 88 90 466, maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur.