Duo tafel


Duo tafel die weinig ruimte in beslag neemt. De duo tafel is 76 x 76 x 75 cm (bxdxh). Deze multifunctionele design tafel heeft meerdere doeleinden. Het is mogelijk om het blad van de tafel open te klappen. Onder het bureaublad van de duo tafel zitten opbergvakken waarin u schriften of pennen kwijt kunt. U kunt de tafel dus gebruiken als bureau maar ook als bijzettafel.

Deze moderne tafel is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Levertijd: 3 tot 4 weken

Verzendkosten: Gratis!
Garantie: 36 maanden
€ 318,00 ( Incl. BTW: € 384,78 )

Meerdere aantallen nodig? Offerte aanvragen

   * Verplichte velden

   duo tafel
   duo tafel open
   duo tafel vooraanzicht

   Multifunctionele duo tafel kopen? De duo tafel is erg praktisch en neemt daardoor weinig ruimte in beslag. De tafel heeft een modern design en is multifunctioneel vanwege de 'geheime' opbergvakken. Wanneer u een zijde van het tafelblad openklapt, ontdekt u onder het tafelblad de opbergvakken. Deze vakken zijn erg handig om spullen als schriften, pennen of boeken in op te bergen. Wanneer het tafelblad is opengeklapt, kunt u de tafel ook gebruiken als boekensteun.

   Het is daarnaast mogelijk om elektrische apparaten op te laden via de duo tafel. De doorvoer van de stroom gaat via de voet van de design tafel. De multifunctionele tafel is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

   De duo tafel kreeg in 2015 de titel 'Innovation Award 2015 winner'.

   Gewicht 34 kg.

   Afmeting van de duo tafel:

   76 x 76 x 75 cm (bxdxh)

   Materiaal:

   Metaal (poeder coating) en blad met een melamine afwerking.

   Kleuren blad:

   • Antraciet
   • Wit
   • Loft-eiken

   Kleuren frame:

   • Wit
   • Antraciet

   Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice via 076 - 88 90 466 en een van onze medewerkers staat u te woord.