schuifdeurkastenNatuurlijk kies je voor kantoormeubelen van de beste kwaliteit wanneer je jouw kantoor inricht. Ook kies je voor kantoormeubilair dat uitstraling heeft en dat past bij je bedrijf.

Trendy, kleurig en modern bijvoorbeeld voor een reclamebureau. Zakelijk voor een advocatenkantoor. De kantoorinrichting en identiteit moeten een eenheid vormen.

In een opgeruimd kantoor is het veel aangenamer en efficiënter werken, en daar heeft iedereen baat bij. Iedereen heeft behoefte aan overzicht en structuur. Opruimen en organiseren brengt rust en ruimte.

Kantoorkasten maken een belangrijk deel uit van de kantoorinrichting, omdat ze onmisbaar zijn voor het opbergen van informatie en documentatie.

.

Een kantoorkast is méér dan alleen een duurzaam kantoormeubel om documentatie in op te bergen. Vervaardigd van slijtvaste materialen en stijlvol vormgegeven, vormt een kantoorkast tevens onderdeel van een bedrijfsstijl. Deze stijl wordt door je organisatie uitgedragen naar medewerkers, klanten en bezoekers en vormt dus een visitekaartje van de onderneming. Fraai vormgegeven kantoormeubilair is dus belangrijk voor een eerste én blijvende positieve indruk.

schuifdeurkasten-indelingSchuifdeurkasten zijn ideaal op kantoor. Bij het openen schuift de deur in de kast, waardoor je ruimte kunt besparen. Daarnaast zijn schuifdeurkasten een stijlvol opbergmeubel, waarin ordners, dossiers en ander materiaal worden opgeborgen. Daarnaast lenen de kasten zich uitstekend om een grote kantoorruimte in te delen. Je kunt zowel de uniforme stijl van het kantoor benadrukken en de schuifdeurkast als strategisch geplaatst meubel inzetten om werkplekken af te bakenen.

Kantoormeubelencenter.nl heeft een gevarieerd aanbod aan schuifdeurkasten. in verschillende hoogten en breedte. De kasten zijn vervaardigd uit staal en worden voorzien van vlakke of geperforeerde deuren en zijn afsluitbaar d.m.v. een cilinderslot. Voor meer informatie: 

 

Speciaal voor stille werkomgevingen heeft Kantoormeubelencenter.nl schuifdeurkasten met akoestische deurpanelen, die storende omgevings geluiden tot een minimum beperken. Tevens zijn tegen de achterwanden van de kasten gestoffeerde akoestische panelen leverbaar in 12 verschillende kleuren. Voor meer informatie: http://www.kantoormeubelencenter.nl/kasten/schuifdeurkasten

akoestisch-paneel interieur

Interieur

De schuifdeurkasten kunnen worden voorzien van legborden en uittrekbare hangmappenframes. De legborden kunnen op elke gewenste hoogte in de kast worden geplaatst. De uittrekbare hangmappenframes zijn voorzien van telescopische geleiders die het frame stabiel uit de kast geleiden. Je kunt hierin hangmappen opbergen op dezelfde manier als in een ladeblok.

Melamine ombouwsets

ombouwsetOmbouwsets geven de kasten met schuifdeuren de finishing touch en maken uw kantoorinrichting af. De ombouwset bestaat uit een melamine topblad en twee zijkantpanelen en zijn leverbaar in 6 verschillende kleuren.

Voor kantoormeubels ben je bij Kantoormeubelencenter.nl aan het juiste adres. Op Kantoormeubelencenter.nl kun je alle soorten archiefkasten, maar ook diverse soorten bureaustoelen en bureautafels, vergader- en ontvangstmeubilair, kantinemeubilair, scheidingswanden en vele andere producten online bestellen. Voor meer informatie: http://www.kantoormeubelencenter.nl/